40 Lucky King demo slot

40 lucky king pacanele gratis

Cu slotul 40 Lucky King pleci într-o aventură regală plină de fructe suculente și recompense pe măsură. Produs de EGT, slotul îți poate aduce câștiguri de până 2.000X, în jocul de bază, dar și premii Jackpot, în timpul funcției Jackpot Cards.

Învârte rolele la 40 Lucky King cu un rotiri gratis fără depunere la cazino și lasă norocul să fie de partea ta!

Poți juca 40 Lucky King pe bani reali aici

400 ROTIRI

fără depunere

222 ROTIRI

fără depunere

144 ROTIRI

fără depunere

40 Lucky King este un joc de păcănele online interesant, care dă un nou suflu temei clasice a păcănelelor cu fructe. În timp ce lipsa unei funcții de rotiri gratuite poate dezamăgi unii jucători, jocul compensează prin grafica atractivă, numărul mare de linii de plată, dar și prin premiile jackpot.
 
Dacă te simți atras de 40 Lucky King, poți să îl joci cu bani reali la cele mai bune cazinouri online. Mai jos ai o selecție de cazinouri, care oferă o mulțime de promoții atractive, atât pentru clienții noi, cât și pentru cei vechi.

BONUS 2.400 LEI

+ 600 rotiri gratuite

BONUS 1.000 LEI

BONUS 1.200 LEI

+ 300 rotiri gratuite

Totul despre 40 Lucky King slot

 • Furnizorul jocului – EGT (același producător ca la Shining Crown sau Vampire Night slot)
 • Rata de plată (Payout) – 95.53%
 • Linii de plată – 40
 • Simboluri speciale – Wild, Scatter
 • Miza minimă – 0.40 RON
 • Miza maximă – 500 RON
 • Rotiri gratuite – Nu
 • Multiplicatori – Nu
 • Jackpot – Da

 

Rata de plată la acest slot este foarte asemănătoare cu cea de la Dice and Roll demo, diferența fiind de numai câteva zecimi de procente.

Descrierea jocului 40 Lucky King demo

40 Lucky King te poartă într-o aventură regală alături de însuși regele Henric al VIII-lea. Jocul are 5 role și 40 de linii de plată fixe, care sunt pline de fructe colorate și suculente.
 
Grafica este atractivă din punct de vedere vizual, fiecare simbol strălucind pe un fundal roșu vibrant.
 
Chiar dacă în esență 40 Lucky King este unul dintre multele jocuri cu fructe (majoritatea simbolurilor reprezintă fructe precum cireșele, prunele și lămâile), imaginea regelui Henric al VIII-lea adaugă o notă de regalitate jocului.
 
Deși elementele vizuale sunt impresionante, coloana sonoră nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Absența muzicii de fundal este o oportunitate ratată de a îmbunătăți experiența de joc.
 
Cu toate acestea, sunetele rolelor care se învârt și ale combinațiilor câștigătoare sunt prezente și oferă un nivel satisfăcător de implicare.
40 lucky king descriere
40 Lucky King mai oferă și o funcție de joc rapid. Prin această funcție, jucătorii pot seta viteza cu care se învârt rolele.
 
Nu avem rotiri gratuite, dar slotul impresionează prin următoarele caracteristici:
 
 • Câștiguri de până 2.000X
 • 4 jackpot-uri progresive 
 • Simboluri Wild stivuite
 • Gamble

Linii de plată 40 Lucky King

Când vine vorba de câștiguri, 40 Lucky King oferă o varietate de moduri de a câștiga. Jocul are 40 de linii de plată fixe, care plătesc de stânga la dreapta, pentru combinații de minim 2, 3 simboluri identice.
40 lucky king linii de plata
Sumele minime și maxime ale pariurilor variază între 0.4 RON și 500 RON.
 
40 Lucky King are o volatilitate medie spre scăzută, iar din acest motiv te poți aștepta la câștiguri destul de dese. Rata de rentabilitate a jucătorului (RTP) este de 95.53%, fiind ușor mai mică decât la alte sloturi produse de EGT (30 Spicy Fruits slot e un exemplu bun).

Simbolurile jocului 40 Lucky King slot

Simbolurile din 40 Lucky King joacă un rol crucial în determinarea câștigurilor. Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare simbol și la plățile lor.
 
 • Simbolul Scatter: oferă plăți ce pot ajunge la 500X, dacă prinzi 5 simboluri pe role.
 
 • Șeptarul: o linie de plată cu șeptari oferă o plată de 25X miza
 
 • Clopotelul: oferă plăți cumprinse între 1x și 7.5X miza
 
 • Strugurii și pepenii: o combinație din aceste simboluri simboluri îți aduce câștiguri cuprinse între 0.5X și 10X miza.
 
 • Prunele, portocalele, cireșele și lămâile oferă cele mai mici plăți. O combinație de 5 simboluri îți aduce un câștig de doar 5X miza.
 
40 lucky king simboluri
Regele acționează ca Wild, înlocuind alte simboluri pe role, pentru a te ajuta să formezi mai multe combinații câștigătoare. Acest simbol apare stivuit pe rolele 2, 3 și 4.

40 Lucky King - Jackpot Cards

Unul dintre motivele pentru care ar trebui să joci 40 Lucky King este funcția Jackpot Cards. Acestă caracteristică oferă șansa unică de a câștiga unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive. Premiile jackpot pot ajunge la sume exorbitante. Cel mai mare jackpot valorează peste un 1 milion de lei, în cele mai multe cazinouri online.

40 lucky king jackpot

Jackpot Cards se activează aleatoriu după o rotire. În timpul funcției, 12 cărți de joc cu fața în jos apar pe ecran. Jucătorii trebuie să selecteze câte o carte pe rând până când potrivesc trei cărți cu același simbol.

40 Lucky King demo - Gamble

După fiecare combinație câștigătoare, jucătorii au opțiunea de a-și paria câștigurile într-un joc de tip „dublu sau nimic”. Ghicește culoare unei cărți(roșu sau negru) pentru a avea șansa de a-ți dubla câștigurile.
 
Orice câștig ce nu depășește de 35X miza, poate fi dublat de până la 5 ori.
40 lucky king gamble

Am jucat mult timp slotul 40 Lucky King demo și mi-a plăcut. Îl vei întâlni de multe ori ca slot la care sunt oferite rotiri gratis la cazinouri online.

 

Merită să-i dai o șansă și te vei convinge sigur dacă vei rămâne un fan al jocului sau vei trece la altele. Mult noroc!