Caută
Close this search box.

Pariul zilei propus de Lavinia – 18.07.2023

pontul zilei lavinia

Malmo ne-a dezamagit aseara in meciul cu Djurgarden, acestia nereusind nici macar sa marcheze! Nu imi explic jocul lor din ultima perioada, dar eu una am sa ii urmaresc si in urmatoarele etape, deoarece va fi o paine de mancat pe ei.

Pariul Zilei Azi – 18.07.2023

ore
minute
secunde

Sheriff - Farul Constanta

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Sheriff Tiraspol si Farul Constanta, meci ce conteaza pentru returul optimilor de finala din calificarile pentru grupele Champions League!


In meciul tur baietii lui Hagi au reusit sa se impuna cu scorul de 1:0, datorita golului lui Kiki din repriza secunda. Moldovenii au inceput destul de tare meciul, dar sunt de parere ca si-au tratat adversarul cu prea mult respect si fiind si primul meci, nu au vrut sa riste prea mult. Astazi ma astept sa vedem cu totul un alt meci din partea lor, deoarece au de recuperat un gol si evolueaza pe teren propriu, in fata fanilor. Nu mai este loc de emotii sau respect fata de adversar, asa ca o vad pe Sheriff favorita.


De cealalta parte, Farul Constanta trebuie sa tina de avantajul obtinut la Ovidiu si la ce fotbal avem noi, ma astept ca inca din primele minute ale meciului sa incercam sa facem acest lucru. Sper sa nu am dreptate si sa ii vedem mai departe, dar chiar daca avem avantajul de 1:0, nu suntem favoriti la calificare. Mergem direct pe varianta 1 solist si cea mai buna varianta ar fi o victorie a moldovenilor la limita si apoi o calificare a noastra in prelungiri sau la penalty-uri!

Pontul Zilei - 18.07.2023

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 53% win
Câștigate 10/19
Unități -147

Pronostic Sheriff – Farul 

1

Cota

2.00

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
X 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
2 100 % (1 voturi)
(1 voturi)