Cipru – Cehia ponturi pariuri 07.10.2020

cipru - cehia ponturi pariuri

Nationalele din Cipru si Cehia se intalnesc miercuri intr-o partida amicala. Confruntarea va avea loc pe AEK Atena din Larnaca, cu incepere de la ora 19:00. VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun! Cota 1.62 la agentia de pariuri sportive online Fortuna!

cipru - cehia ponturi pariuri

Cipru.

Vine dupa o serie neagra; a pierdut ultimele 5 partide pe care le-a jucat. In aceste 5 esecuri a incasat in total 16 goluri si a marcat doar 2 goluri.

Este fara victorie in ultimele 6 partide disputate acasa (5 infrangeri si 1 egal). Ultimul meci jucat pe teren propriu a fost pe 08.09.2020; a fost invinsa de Azerbaijan cu 0-1.

Selectionerul Johann Walem a chemat la nationala pentru prima data 5 tineri jucatori: Dimitris Dimitriou, Alex Gogic, Andronikos Kakoullis, Christos Sielis si Thomas Ioannou. Pe site-ul oficial cfa.com.cy se poate vedea intreg lotul convocat de selectionerul belgian.

statistici cipru - cehia

Sursa foto: soccerway.com

Cehia.

Ultimul meci pe care l-a disputat a fost pe 07.09.2020; a fost invinsa de nationala Scotiei cu 1-2 in UEFA Nations League. De mentionat faptul ca a disputat acel joc in conditii speciale; intreg lotul convocat prima data a fost bagat in carantina si au fost adusi alti jucatori pentru a disputa meciul cu Scotia.

Este fara rezultat de egalitate inregistrat in precedentele 28 de partide jucate.

Patrik Schick, Michael Krmencik, Jiri Pavlenka si Ondrej Kolar sunt indisponibili pentru aceasta disputa. In locul acestora au fost convocati Zdenek Ondrasek, Tomas Koubek si Filip Nguyen.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Cipru (4-3-3): Kyriakidis – Kyriakou, Laifis, Antoniou, Wheeler – Kousoulos, Artymatas, Kosti – Pittas, Christofi, Spoljaric.

Cehia (4-2-3-1): Vaclik – Coufal, Celustka, Kudela, Boril – Soucek, Kral – Masopust, Darida, Provod – Hlozek.

Absenti. 

  • Cipru: Sotiriou.
  • Cehia: Schick, Krmencik, Pavlenka, Kolar.

Istoric Confruntari Directe.

  • Precedentele 2 intalniri directe au fost in Preliminariile Campionatului European 2008; Cehia s-a impus in ambele partide (1-0 in Cehia si 0-2 in Cipru).

Ponturi Italia – Moldova, cota 1.75!

Ponturi pariuri Cipru – Cehia – ionel_iulian94.

Consider ca traditia va continua si nationala Cehiei va obtine cea de-a 3-a victorie consecutiva in disputele cu Cipru.

Nationala gazda traverseaza o perioada foarte slaba; a pierdut fiecare din ultimele 5 meciuri pe care le-a jucat (a marcat doar 2 goluri si a incasat nu mai putin de 16 goluri in cele 5 infrangeri suferite).

In vederea reinnoirii lotului, selectionerul Ciprului a convocat mai multi jucatori tineri, jucatori lipsiti de experienta meciurilor nationalei; media de varsta a lotului este de sub 24 ani.

Din punct de vedere valoric, Cehia are un lot net superior fata de lotul de care dispune nationala Ciprului.

Pronostic Cipru – Cehia: Rezultat meci 2 – 1.62