Dinamo – UTA ponturi pariuri 28.09.2020

Dinamo - UTA ponturi pariuri

Doua dintre cele mai vechi echipe romanesti se vor intalni in ultima partida a rundei cu numarul 5, din Liga 1. K-boom v-a pregatit pentru acest meci, un pronostic combinat foarte interesant, cu cota 3.05 pe care il va juca la Betano, cea mai buna casa de pariuri online.

Dinamo - UTA ponturi pariuri

Duminica de la orele 21.00, stadionul din Stefan cel Mare va fi gazda celor doua echipe care lupta sub aceleasi culori dar sunt rivale dintotdeauna. Partida va putea fi urmarita in transmisiune directa pe Digi Sport 1, Look Sport si Telekom Sport.

Dinamo.

Una dintre cele mai active echipe pe piata transferurilor in Liga 1 se anunta a fi o candidata serioasa la locurile de Play-Off, Cosmin Contra incercand sa o resusciteze, dupa ce sezonul trecut s-a luptat pana la sfarsit pentru evitarea retrogradarii.

In cele 4 etape jucate pana acum a fost invinsa o singura data, in partida disputata impotriva Chindiei, cu scorul de 1-0. A spart gheata in runda precedenta, reusind sa castige la Medias cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Gonzalez, Sorescu si Camara.

Deian Sorescu a fost cel mai bun jucator al echipei in sezonul trecut, reusind sa marcheze 4 goluri in Play-Out si 6 in sezonul regulat.

Dinamo - UTA statistici

UTA.

Este o echipa nou-promovata care a reusit sa castige campionatul din Liga 2 in sezonul trecut, terminand la 3 puncte distanta fata de Arges si Mioveni. In grupa pentru campionat a marcat 8 goluri si tot atatea a si primit, avand cel mai bun atac, dar si cea mai slaba defensiva.

Pana acum nu a reusit sa simta gustul victoriei in cele 4 etape disputate, obtinand 3 rezultate de egalitate si o infrangere in runda precedenta pe teren propriu cu Poli Iasi.

Are o medie de un gol pe meci marcat, dar in acelasi timp a si primit in medie un gol pe meci.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Dinamo (4-4-2): Osorio – Gonzalez, Blanco, Puljic, Grigore – Camara, Rauta, Gol, Sorescu – Nemec, Borcea.

UTA (4-4-2): Moldovan – Tomozei, Benga, Erico, Rumbullaku – Tescan, Rosu, Albu, Buhacianu – Rus, Hora.

Vezi toate cotele pentru Dinamo – UTA!

Absenti.

  • Dinamo: Nu este cazul.
  • UTA: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultimul meci direct s-a disputat anul trecut in Cupa Romaniei, la Arad si a fost castiga de Dinamo cu scorul de 3-1.

Ponturi pariuri Dinamo – UTA – K-boom.

Este cunoscuta rivalitatea dintre cele doua echipe fapt pentru care mizez pe un meci foarte spectaculos intre acestea cu multe faze de poarta si cu goluri in ambele porti, dar in acelasi timp nu cred ca bucurestenii vor pierde.

Singura echipa care a invins-o pe Dinamo in acest inceput de sezon a fost surprinzator Chindia, cu scorul de 1-0. UTA nu a reusit sa castige pana acum. In ultima runda ambele echipe au reusit sa marcheze si sa primeasca gol si au fost peste 2.5 goluri in meci.

Dinamo este neinvinsa in meciurile directe, iar in ultimele 3 meciuri jucate intre cele doua, s-a terminat cu victoria bucurestenilor cu scorul de 3-1.

Pronostic Dinamo – UTA : 1X, Ambele echipe marcheaza si Peste 2.5 goluri in meci – 3.05