Dortmund – Bayern Munchen ponturi pariuri 07.11.2020

dortmund bayern pronosticuri

Runda a 7-a din Bundesliga ne aduce mult asteptatul „Der Klassiker”. Borussia Dortmund si Bayern Munchen se vor confrunta sambata, pe Signal Iduna Park, cu incepere de la ora 19:30. VEZI mai jos pontul pe care am mizat! Cota 1.87 la agentia de pariuri sportive online Betano!

dortmund bayern pronosticuri

Dortmund.

Vine dupa succesul din Liga Campionilor; s-a impus in Belgia cu 0-3 in fata celor de la Club Brugge; cele 3 goluri ale nemtilor au fost marcate de Thorgan Hazard si Erling Haaland (x2). Este a 4-a victorie consecutiva obtinuta in toate competitiile.

In precedenta runda din Bundesliga s-a impus cu 0-2 in deplasarea de la Bielefeld.

Inainte de inceperea acestei etape se clasa pe locul secund cu 15 puncte, la egalitate de puncte cu liderul si adversara din aceasta confruntare, Bayern Munchen. Are 5 victorii, 0 egaluri, 1 esec si un golaveraj de 13:2. Haaland este principalul marcator al echipei cu 5 reusite.

Bayern Munchen.

La fel ca adversara din aceasta partida, la mijlocul saptamanii a jucat in grupele Ligii Campionilor. S-a impus cu un neverosimil 2-6 in deplasarea de la Salzburg (ultimele 4 goluri ale bavarezilor au fost inscrise in ultimele 15 minute de joc).

Este in mare forma. A castigat fiecare din ultimele 9 meciuri disputate in toate competitiile. In fiecare din aceste ultime 9 jocuri a inscris cel putin 2 goluri.

Este liderul campionatului. In cele 6 meciuri jucate pana acum a marcat 24 de goluri (cel mai bun atac din campionat) si a incasat 9 goluri. Robert Lewandowski este principalul marcator al echipei si golgheterul din Bundesliga cu 10 reusite.

Corentin Tolisso revine dupa suspendare.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Dortmund (4-2-3-1): Burki – Meunier, Piszczek, Akanji, Guerreiro – Dahoud, Witsel – Sancho, Reus, Hazard – Haaland.

Bayern Munchen (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Boateng, Alaba, Hernandez – Kimmich, Tolisso – Gnabry, Muller, Coman – Lewandowski.

Absenti.

  • Dortmund: Schmelzer, Zagadou (indisponibili), Emre Can, Hummels (incerti).
  • Bayern Munchen: Davies, Sule, Goretzka.

Istoric Confruntari Directe.

  • In precedenta confruntare directa s-au marcat 5 goluri (30.09.2020).

Ponturi pariuri Dortmund – Bayern Munchen – ionel_iulian94.

Sunt de parere ca derby-ul de sambata se va ridica la nivelul asteptarilor si vom avea un „Der Klassiker” cu multe reusite. Astfel, propun cel putin 4 goluri inscrise pentru partida de pe Signal Iduna Park.

In aceasta confruntare se intalnesc cele mai bune ofensive din Bundesliga si 2 dintre cei mai buni marcatori ai campionatului.

Pe plan ofensiv, Bayern Munchen este letala; dupa cele 6 runde disputate, formatia pregatita de Hans-Dieter Flick are o medie de 4 goluri inscrise/meci. In ultimul meci pe care l-au jucat (cel cu Salzburg din Liga Campionilor), bavarezii au marcat 6 goluri.

Cu jucatori precum Reus, Sancho, Hazard, Haaland, Brandt sau Reyna, Dortmund este un real pericol pentru orice defensiva, inclusiv pentru defensiva bavarezilor. Formatia gazda a marcat cel putin 2 goluri in fiecare din ultimele 4 partide disputate in toate competitiile.

Pronostic Dortmund – Bayern Munchen & Cota: Total goluri peste 3.5 – 1.87