Georgia – Belarus ponturi pariuri 08.10.2020

gerogia - belarus ponturi pariuri

Confruntarea Georgia – Belarus are loc joi, de la ora 19:00. Partida se va disputa la Tbilisi, pe Boris Paichadze Dinamo Arena. Cine va reusi sa obtina biletul spre finala? VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun! Cota 1.55 la agentia de pariuri sportive online Fortuna!

gerogia - belarus ponturi pariuri

Georgia.

Este al 3-lea meci pe care il joaca in acest an calendaristic. Precedentele 2 partide au fost disputate in luna precedenta (septembrie), in UEFA Nations League (0-1 in Estonia si 1-1 acasa cu Macedonia de Nord).

A avut evolutii destul de bune in ultimele meciuri pe care le-a jucat acasa; este neinvinsa in precedentele 4 partide oficiale disputate acasa (3 egaluri si 1 succes). In ultimele 8 jocuri de pe propriul teren a suferit 1 singur esec.

Pe site-ul oficial gff.ge poate fi vazut lotul convocat de selectionerul Vladimir Weiss pentru partida de joi.

statistici georgia - belarus

Belarus.

Ultima partida pe care a disputat-o a fost pe 07.09.2020; s-a impus cu 1-2 in Kazakhstan intr-un meci din UEFA Nations League (cele 2 goluri ale bielorusilor au fost marcate de Bordachev si Lisakovich – ambii au fost convocati pentru meciul de joi).

Are un bilant pozitiv pentru cele 4 meciuri oficiale si amicale pe care le-a disputat in acest an calendaristic: 3 victorii, 0 egaluri, 1 esec si un golaveraj de 4-3.

In fiecare din ultimele 7 partide oficiale pe care le-a jucat pe teren advers s-au marcat cel putin 2 goluri.

Pe site-ul team.abff.by se gaseste lotul convocat de selectionerul Mikhail Markhel pentru disputa de la Tbilisi.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Georgia (4-2-3-1): Loria – Kakabadze, Kvirkvelia, Khocholava, Mali – Kankava, Kvekveskiri – Jigauri, Chakvetadze, Okriashvili – Kvilitaia.

Belarus (4-4-2): Gutor – Zolotov, Martynovich, Naumov, Bordachev – Nekhajchik, Ebong, Yablonski, Stasevich – Skavysh, Lisakovich.

Absenti. 

  • Georgia: nu sunt anuntate absente notabile.
  • Belarus: Stanislav Dragun.

Istoric Confruntari Directe.

  • S-au mai intalnit de 3 ori. Cea mai recenta confruntare directa a fost pe 13.11.2017; s-a terminat cu scorul de 2-2 (joc amical).
  • In precedentele 2 partide directe s-au inscris peste 1.5 goluri.

Ponturi pariuri Georgia – Belarus – ionel_iulian94.

Un nou 2-2 intre Georgia si Belarus? Chiar daca nu se va inregistra acest rezultat, sunt de parere ca vom vedea goluri in meciul de joi de pe Boris Paichadze Dinamo Arena, cel putin 2 goluri inscrise.

In precedentul meci jucat de fiecare echipa in parte (Georgia cu Macedonia de Nord si Belarus cu Kazakhstan) s-au inscris peste 1.5 goluri.

Atunci cand nationala Belarusului joaca in deplasare, se marcheaza des si mult; in fiecare din ultimele 7 meciuri oficiale disputate de Belarus pe teren advers s-au inscris cel putin 2 goluri.

Pronostic Georgia – Belarus: Total goluri peste 1.5 – 1.55