Ponturi handbal – 16 Ianuarie 2024

ponturi handbal

Ponturile de azi, 16.01.2024 din handbal, sunt mai jos într-o scurtă prezentare.

Ponturi din Handbal – 16.01.2024

Islanda - Ungaria (ora 21:30)

În cadrul Campionatului European de handbal masculin, meciul dintre Islanda și Ungaria, din ultima etapă a grupei C, este programat pentru marți seara la ora 21:30 în „Olympiahalle” din Munchen.

 

Islanda a întâmpinat dificultăți în meciurile anterioare, remizând 27-27 cu Serbia și învingând Muntenegru cu 31-30.

 

Cu jucători de calibru mondial în lot, precum Gisli Kristjansson, Janus Smarason și Omar Ingi, Islanda se confruntă cu provocări neașteptat de mari.

 

În schimb, Ungaria s-a calificat în grupele principale după victorii cu Muntenegru (26-24) și Serbia (28-27, având în Bence Banhidi cel mai bun marcator, cu 9 goluri în ultimul meci.

 

Meciul se anunță interesant, cu Islanda fiind văzută inițial ca favorită, dar Ungaria având o performanță solidă în primele două partide.

Pronostic

Total goluri jucător Omar Ingi Magnusson Peste 5.5 goluri

Cota

1.75

Franța - Germania (ora 21:30)

Meciul zilei opune Franța și Germania în cadrul Campionatului European, pe Mercedes Benz Arena, în fața a 17.000 de spectatori, majoritatea suporteri ai echipei gazdă.

 

Partida, programată la ora 21:30 și transmisă pe Digi Sport 3 și Prima Sport 3, este ultima din grupa A.

 

Franța, cotată a doua la câștigarea turneului, se confruntă cu presiunea de a câștiga, având în vedere remiza surprinzătoare 26-26 cu Elveția.

 

Germania, în calitate de țară gazdă, s-a descurcat bine în meciurile anterioare, cu victorii clare contra Elveției și Macedoniei de Nord, evidențiindu-se prin apărarea solidă și performanța notabilă a lui Juri Knorr, autor a 16 goluri în cele două partide.

 

Statistica recentă indică un avantaj pentru Franța în raportul victoriilor, 2 la 1, în ultimele 3 întâlniri dintre cele două echipe.

 

Meciul promite a fi intens și crucial pentru ambele echipe, cu Franța nevoită să obțină victoria pentru a avansa în grupele principale ale turneului.

Pronostic

Total goluri jucător Hugo Descat Peste 4.5 goluri

Cota

2.12