Lens – Lille ponturi pariuri 04.01.2022

lens lille ponturi pariurii

Stade Bollaert-Delelis va gazdui marti seara cu incepere de la ora 22.00 partida dintre Lens si Lille, din cadrul 16-imilor de finala ale Cupei Frantei. Intalnirea se anunta un extrem de interesanta intre doua formatii puternice din Ligue 1 si care isi doresc cu siguranta sa castige un trofeu.

lens lille ponturi pariurii

Lens

In turul precedent a trecut in deplasare de cei de la Stade Poitevin, o formatie din esaloanele inferioare ale fotbalului francez, puteai miza cu succes ponturi pariuri pe victoria sa.

Lucurile nu stau foarte bine insa in Ligue 1 pentru Racing, care dupa un start foarte bun de sezon acum este pe locul 9 in campionat cu 27 de puncte, iar in ultimele 8 jocuri a izbutit o singura victorie, in aceste conditii Cupa Frantei poate fi o alternativa viabila.

Chiar daca este pe o panta descendenta in ceea ce priveste rezultatele obtinute, pe Stade Bollaert-Delelis a pierdut un singur joc, 0-1 in fata lui Strasbourg, acela a fost si singurul meci in care nu a marcat.

Franck Haise se va putea baza pe noul sau mijlocas: Patrick Berg, de asemenea au revenit dupa accidentari doua piese importante: Gael Kakuta si atacantul Wesley Said, ultimul avand 4 reusite in 9 jocuri.

Lille

Asemeni adversarei sale a trecut deja un tur in aceasta competitie in care a dispus pe teren propriu cu scorul de 3-1 de cei de la Auxerre, asta dupa ce a condus 3-0 inca din minutul 39.

Forma de moment a campioanei Frantei este una foarte buna pot zice, are 11 partide consecutive fara esec, rezultate in urma carora a obtinut inclusiv calificarea in optimile Champions League, dar s-a si apropiat la numai 3 lungimi de zona europeana.

Jocelyn Gourvennec se confrunta cu un focar de infectie la Covid19, deocamdata 4 jucatori sunt depistati pozitiv, intre care golgheterul Jonathan David, acesta are 12 reusite pana acum in Ligue 1.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Lens  (3-4-3): Farinez – Wooh, Danso, Facundo – Clauss, Frankowski, Fofana, Oumar Doucoure – David Costa, Kalimuendo, Sotoca.

Lille (4-4-2): Grbic – Gudmundsson, Fonte, Botman, Djalo – Andre, Niasse, Sanches, Gomes – Bica, Bamba.

Vezi aici toate cotele pentru Lens – Lille!

Absenti.

Lens: Massadio Haidara, Ignatius Ganago – convocati Cupa Africii pe Natiuni; Deiver Machado – accidentat; Jonathan Gradit – suspendat.

Lille: Jonathan David, Domagoj Bradaric, Isaac Lihadji – Covid19; Burak Yilmaz – suspendat; Timothy Weah – accidentat.

Istoric confruntari directe.

Lille a castigat ambele infruntari din campionat sezonul precedent, dar in turul acestui sezon Lens a reusit sa se impuna pe teren propriu cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Lens – Lille – Lily84.

Se anunta un meci incins pe Stade Bollaert-Delelis intre doua echipe care lupta din rasputeri pentru a prinde un loc de cupe europene, iar aceasta intrecere poate fi o sansa in plus.

Precedentele 6 deplasari ale campioanei Frantei au consemnat goluri la ambele porti, spre deosebire de sezonul trecut Lille numai are o defensiva impenetrabila, dar cel putin a ramas eficienta in atac.

Lens a marcat in 8 din cele 9 partide jucate acasa in actualul sezon, pentru acest meci ii vor lipsi cativa jucatori importanti din compartimentul defensiv, in schimb Franck Haise are solutii bune pentru linia ofensiva a formatiei sale, poti incerca de la Betano pariuri inspirate de la piata de goluri.

Pronostic Lens – Lille: Ambele echipe inscriu cota 1.75