Caută
Close this search box.

Ponturi pariuri hochei 10.10.2023

ponturi hochei

Ponturi pariuri hochei 10.10.2023 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 3 pronosticuri hochei. În cazul în care reușesc să extrag și alte bet-uri, revin cu o actualizare. Mult succes!

Ponturi din Hochei – 10.10.2023

Kosice - Skelleftea (18:30)

Aici am să merg pe linia de sub 6,5 goluri marcate. Avem în față două formații ce practică un hochei defensiv destul de solid.

Kosice deține per total o medie de aproximativ 2,60 goluri cedate pe partidă, în timp ce Skelleftea reușește și ea să limiteze adversarii la o medie de 2,30 pucuri marcate.

În ceea ce privește eficiența din zonele ofensive, cele două formații dețin împreună o medie de sub 5,60 pucuri marcate. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără probleme.

Pronostic

Sub 6,5 goluri

Cota

1.50

ERC Ingolstadt - Vaxjo (20:30)

La confruntarea dintre ERC Ingolstadt – Vaxjo, am ales să merg pe linia de peste 4,5 goluri marcate (Inclusiv prelungiri).

ERC Ingolstadt deține per total o medie de minim 2,60 goluri marcate per meci. Nici Vaxjo nu se lasă mai prejos, reușind să completeze cu o medie de peste 2,70 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, ambele cedează minim 2,50 goluri per meci. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 4,5 goluri (Inclusiv prelungiri)

Cota

1.50

Servette - Pardubice (20:45)

Ne menținem oarecum pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre Servette – Pardubice, am ales să merg tot pe linia de peste 4,5 goluri marcate.

Servette deține per total o medie de minim 2,70 goluri marcate per meci. Nici Pardubice nu se lasă mai prejos, reușind să completeze cu o medie de peste 2,60 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, ambele cedează minim 2,60 goluri per meci. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 4,5 goluri

Cota

1.60

Pittsburgh Penguins - Chicago Blackhawks

La confruntarea dintre Pittsburgh Penguins – Chicago Blackhawks, am ales să merg în schimb pe linia de peste 5,5 goluri marcate.

Pittsburgh Pirates deține per total o medie de minim 3,30 goluri marcate per meci. Nici Chicago nu se lasă mai prejos, reușind să completeze cu o medie de peste 2,80 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, ambele cedează minim 3,10 goluri per meci. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 5,5 goluri

Cota

1.53

Bordeaux - Grenoble (21:15)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la confruntarea dintre Bordeaux – Grenoble, am ales să merg tot pe linia de peste 5,5 goluri marcate.

Bordeaux deține per total o medie de minim 2,70 goluri marcate per meci. Grenoble reușește în schimb să completeze cu o medie de 3,30 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de minim 6,20 pucuri permise. Tind să cred că aceste cifre vor fi atinse și astăzi destul de ușor.

Pronostic

Peste 5,5 goluri

Cota

1.53