Ponturi pariuri hochei 23.04.2024

ponturi hochei

Ponturi pariuri hochei 23.04.2024 – Lista de recomandări de astăzi este formată din 6 pronosticuri hochei. Ne bazăm în totalitate pe numărul total de goluri marcate. Mult succes!

Ponturi din Hochei – 23.04.2024

Storhamar - Valerenga (20:00)

La confruntarea dintre Storhamar – Valerenga, am ales să merg pe linia de peste 1,5 goluri marcate de oaspeți.

Valerenga deține un atac extrem de solid, având per total o medie de aproximativ 2,80 goluri marcate per meci. Storhamar nu se poate lăuda cu o apărare tocmai solidă.

Per total, aceasta permite minim 2,50 pucuri per meci. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 1,5 goluri Valerenga

Cota

1.50

Lausanne - Zurich (21:00)

La confruntarea dintre Lausanne – Zurich, am ales să merg în schimb pe linia de peste 4,5 goluri marcate (Inclusiv prelungiri).

Lausanne deține per total o medie de minim 2,70 goluri marcate per meci. Zurich se descurcă și ea decent la acest capitol, reușind să completeze cu o medie de circa 2,80 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de peste 5,50 pucuri cedate. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 4,5 goluri (Inclusiv prelungiri)

Cota

1.50

New York Rangers - Washington Capitals (02:00)

La confruntarea dintre New York Rangers – Washington Capitals, am ales să merg pe linia de peste 4,5 goluri marcate.

Rangers deține per total o medie de minim 3,30 goluri marcate per meci. Capitals se descurcă și ea decent la acest capitol, reușind să completeze cu o medie de circa 2,80 pucuri marcate.

Pe plan defensiv, cele două dețin împreună o medie de peste 6,20 pucuri cedate. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 4,5 goluri

Cota

1.50

Florida Panthers - Tampa Bay Lightning (02:30)

La confruntarea dintre Florida Panthers – Tampa Bay Lightning, am ales să merg pe linia de peste 2,5 goluri marcate de gazde.

Florida deține un atac extrem de solid, având per total o medie de aproximativ 3,60 goluri marcate per meci. Tampa nu se poate lăuda cu o apărare tocmai solidă.

Per total, aceasta permite minim 3,20 pucuri per meci. În mod normal, selecția propusă ar trebui să fie câștigătoare fără niciun fel de probleme.

Pronostic

Peste 2,5 goluri Florida Panthers

Cota

1.50

Winnipeg Jets - Colorado Avalanche (04:30)

La confruntarea dintre Winnipeg Jets – Colorado Avalanche, am să merg pe linia de peste 2,5 run-uri înscrise de oaspeți.

Colorado se descurcă foarte bine pe plan ofensiv, având o medie de aproximativ 3,60 run-uri înscrise pe partidă.

Winnipeg nu se poate lăuda în schimb cu o apărare tocmai solidă, cedând minim 2,90 run-uri per meci. Nu văd cum linia propusă nu ar putea fi atinsă.

Pronostic

Peste 2,5 goluri Colorado Avalanche

Cota

1.65

Vancouver Canucks - Nashville Predators (05:00)

Ne menținem pe aceeași linie, așa că la disputa dintre Vancouver Canucks – Nashville Predator, am să merg tot pe linia de peste 2,5 goluri marcate de gazde.

Vancouver se descurcă foarte bine pe plan ofensiv, având o medie de aproximativ 3,40 run-uri înscrise pe partidă.

Nashville nu se poate lăuda cu o zonă defensivă tocmai solidă, cedând minim 3,10 goluri per meci.

Pronostic

Peste 2,5 goluri Vancouver Canucks

Cota

1.55