Serbia – Ungaria ponturi pariuri 11.10.2020

serbia - ungaria ponturi pariuri 11.10.2020

Nationalele Serbiei si a Ungariei se intalnesc duminica in runda a 3-a din UEFA Nations League. Reuseste Serbia sa obtina primul succes in actuala editie de UEFA Nations League? VEZI mai jos pontul pe care ti l-am propus! Cota 1.64 la agentia de pariuri sportive online Superbet!

serbia - ungaria ponturi pariuri 11.10.2020

Serbia.

Vine dupa meciul din semifinalele play-off-ului de calificare la EURO; a trecut de nationala Norvegiei gratie golului marcat de Milinkovic-Savic in reprizele aditionale (1-1 in timpul regulamentar; golul sarbilor din timpul efectiv de joc a fost marcat de acelasi Milinkovic-Savic).

In precedentul meci din UEFA Nations League a facut 0-0 acasa cu Turcia; Aleksandar Kolarov a vazut cartonasul rosu si va fi suspendat pentru partida de duminica.

Dupa primele 2 runde disputate in UEFA Nations League se claseaza pe ultima pozitie cu doar 1 punct.

A suferit 1 singur esec in precedentele 8 partide pe care le-a disputat.

Este cu cel putin 1 gol marcat in 13 din ultimele 15 meciuri.

statistici serbia - ungaria

Sursa foto: soccerway.com

Ungaria.

La fel ca adversara din aceasta partida, vine dupa un meci jucat in semifinalele play-off-ului de calificare la EURO; s-a impus in Bulgaria cu 1-3 (cele 3 goluri ale maghiarilor au fost marcate de Orban, Kalmar si Nikolics).

In precedenta runda din UEFA Nations League a fost invinsa pe propriul teren de nationala Rusiei cu 2-3. Dupa primele 2 runde a strans 3 puncte (victorie cu Turcia in prima etapa).

Este cu cel putin 1 gol marcat in fiecare din ultimele 3 partide disputate.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Serbia (3-5-1-1): Dmitrovic – Milenkovic, Stefan Mitrovic, Veljkovic – Ristic, Maksimovic, Lukic, Milinkovic-Savic, Gacinovic – Tadic – Mitrovic.

Ungaria (3-5-2): Gulacsi – Orban, Lang, Attila Szalai – Fiola, Siger, Nagy, Kalmar, Holender – Nikolics, Sallai.

Absenti. 

  • Serbia: Filip Kostic, Kolarov.
  • Ungaria: nu sunt anuntate absente notabile fata de meciul cu Bulgaria.

Istoric Confruntari Directe.

  • Se intalnesc pentru prima data.

Ponturi pariuri Serbia – Ungaria – ionel_iulian94.

In precedentul meci jucat de fiecare nationala in parte s-a inscris din ambele tabere (Serbia a facut 1-1 in Norvegia, pe cand nationala Ungariei s-a impus in Bulgaria cu 1-3).

In 5 din ultimele 6 partide jucate de Serbia, fie s-a marcat din ambele parti, fie s-au dat peste 2.5 goluri.

Excluzand meciul cu Turcia din runda precedenta de UEFA Nations League (meci in care a avut om eliminat din minutul 49), Serbia a marcat cel putin 1 gol in fiecare din ultimele 14 meciuri oficiale de pe propriul teren.

Ungaria traverseaza o buna forma ofensiva; a reusit sa inscrie 6 goluri in ultimele 3 partide pe care le-a disputat (o medie de 2 goluri marcate/meci). Reprezentativa Ungariei a reusit sa inscrie in ambele partide jucate in aceasta editie de UEFA Nations League.

Pronostic Serbia – Ungaria & Cota: GG sau 3+ – 1.64