Dortmund – Union Berlin ponturi pariuri 19.09.2021

dortmund union berlin ponturi pariuri

Union Berlin este fara infrangere in start-ul noului sezon de Bundesliga 1, dar o asteapta o deplasare extrem de dificila pe Signal Iduna Park in aceasta seara de la ora 18:30. Dortmund a ajuns la doua victorii consecutive si vrea sa obtina un nou succes pentru a ramane cat mai aproape de liderul Bayern in lupta pentru un nou titlu de campioana.

dortmund union berlin ponturi pariuri

Dortmund.

Cu un golaveraj de 13 la 9 in start-ul acestui sezon, formatia lui Marco Rose este a doua cea mai spectaculoasa echipa conform clasamentului dupa campioana Bayern. Ocupa locul 4 in acest moment cu un total de 9 puncte, inregistrand asadar 3 victorii si o infrangere in primele 4 runde.

Dupa un start perfect de sezon pe teren propriu cu Frankfurt (5-2), elevii lui Rose s-au relaxat prea mult in deplasarea de la Freiburg unde au pierdut primul joc din acest campionat, scor 2-1.

Galbenii au revenit rapid in runda urmatoarea si s-au impus la limita in fata alb-albastrilor de la Hoffenheim dupa un final neasteptat de joc in care Dabbur reusea sa egaleze pentru oaspeti in minutul 90, dar la cateva secunde distanta, Haaland marca pentru 3-2 si implict pentru o noua victorie a gazdelor.

Ultima etapa a consemnat un nou succes pentru galbeni, acestia reusind sa se impuna din noua limita pe terenul celor de la Leverkusen, scor 4-3 dupa o noua prestatie extrem de spectaculoasa, dar si cu multe lacune pe faza defensiva. Dupa 4 runde, Haaland se afla pe locul 2 in top-ul marcatorilor cu 5 goluri.

Union Berlin.

Dupa aceste prime 4 etape din Bundesliga 1, Union Berlin este neinvinsa in campionat alaturi de formatii ca Freiburg, Wolfsburg si Bayern.

Cu acelasi antrenor pe banca si in acest sezon, si anume elvetianul Fischer, Union Berlin a fost mai mult preocupata de puncte in aceste prime etape si iata ca reuseste sa se claseze pe locul 8 cu 6 puncte. 

Intr-adevar, a inregistrat mai multe egaluri cca 3 la numar si o singura victorie pana acum, dar moralul echipei ramane in continuare ridicat. Dupa doua remize consecutive cu Hoffe (2-2) si Leverkusen (1-1), oaspetii din aceasta seara au obtinut prima victorie pe teren propriu impotriva unui nou adversar cu nume, Gladbach. 2-1 a fost scorul in favoarea echipei din Capitala care marca ambele goluri inca din prima repriza si reusea sa isi securizeze punctele pana la final.

Cu un nou joc programat pe teren propriu, Union Berlin era de asteptat sa bifeze implicit si al doilea succes consecutiv, dar iata ca a remizat alb impotriva alb-rosilor de la Augsburg, scor 0-0. A fost o partida pe care oricare dintre cele doua formatii o putea castiga, dar trupa lui Fischer a fost preocupata mai mult sa isi mentina starea de invicibilitate din acest start de sezon si sa nu riste atat de mult.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Dortmund (4-2-3-1): Kobel; Meunier, Hummels, Akanji, Guerreiro; Bellingham, Dahoud, Brandt; Reus; Haaland, Malen

Union Berlin (4-2-3-1): Luth; Baumgartl, Knoche, Friedrich; Trimmel, Haraguchi, Khedira, Giesselmann; Becker, Awoniyi, Kruse

Absenti.

Dortmund: Julian Brandt, Dan-Axel Zagadou, Mateu Morey, Emre Can

Union Berlin: –

Istoric Confruntări Directe

Cele doua formatii si-au castigat reciproc punctele in stagiunea precedenta pe teren propriu, astfel ca Union Berlin reusea sa se impuna acasa cu scorul de 2-1, in timp ce Dortmund trecea cu 2-0 de formatia din Capitala tocmai pe arena din aceasta seara.

Te invit sa parezi la Maxbet pe o cota 2.80 pentru o victorie a gazdelor in ambele reprize.. In articolul Cum imi fac cont la Maxbet gasesti un tutorial pas cu pas daca vrei sa-ti deschizi si tu cont.

Ponturi pariuri Dortmund – Union Berlin -> Andrew.

Am o favorita certa la jocul din aceasta seara, iar aceea este Dortmund care nu cred ca se poate incurca de Union Berlin, profitand asadar de o cota excelenta propusa de bookmakerii de la Maxbet pentru o victorie a gazdelor si cel putin 2 goluri in meci.

Daca ai incredere in el, te invit sa il joci alaturi de pariul zilei intr-un bilet cu o cota mai mare.

Dortmund disputa un nou joc pe teren propriu si cred ca are datoria sa il castige si pe acesta, avand in vedere ca deja a inregistrat o infrangere in primele 4 runde. Haaland este intr-o forma excelenta dupa cele 5 reusite si cu siguranta alaturi de Reus&Co, poate realiza din nou spectacol pentru fanii prezenti pe Signal Iduna Park.

Union Berlin pare o formatie solida in acest start de sezon deoarece nu a inregistrat nicio infrangere insa nu cred ca aceasta serie va continua si dupa deplasarea de pe arena celor de la Dortmund. Intalneste un adversar net superior ca valoare, iar dupa jocul din Conference League unde a pierdut lamentabil la Slavia Praga (1-3) cred ca trupa lui Fischer se indreapta spre o noua infrangere, de aceasta data, prima din campionat.

Pronostic Dortmund – Union Berlin:1&2+ – 1.60