Elche – Getafe ponturi pariuri 11.01.2021

Elche Getafe Ponturi Pariuri

Etapa a 18-a din La Liga programeaza luni seara meciul dintre Elche si Getafe. Acesta a fost programat initial duminica, insa a fost amanat din cauza furtunei de zapada care s-a abatut asupra Spaniei. Duelul va incepe de la ora 20:00 si are loc pe Estadio Manuel Martinez Valero.

Elche Getafe Ponturi Pariuri

Intra si pe celelalte articole de pe 10pariuri pentru a fi la curent cu cele mai bune ponturi din luna ianuarie.

Elche.

Vine dupa un succes obtinut in Cupa Spaniei pe terenul La Nuciei. In campionat n-o duce insa la fel de bine si are o serie de zece partide consecutive fara succes. In acest interval a obtinut sase remize, reusind s-o incurce inclusiv pe Real Madrid.

In clasament este pozitionata doar pe locul 18, care este de altfel primul retrogradabil. A adunat 16 puncte si se afla la egalitate cu Valencia, echipa de pe 17. Jocul din ultima perioada este ingrijorator deoarece foarte rar reuseste sa puna probleme ofensive echipelor adverse.

A marcat doar 13 goluri in cele 15 meciuri jucate. N-a obtinut in total decat trei succese si doar o echipa are mai putine victorii ca ea. Eu consider ca la finalul sezonului avem toate sansele sa n-o mai vedem in La Liga.

Getafe.

Ma surprinde prin faptul ca ocupa un loc atat de slab in clasament. E clasata doar pe pozitia a 16-a si a acumulat cu un singur punct mai mult decat adversara de luni. Cred totusi ca isi va reveni pana la finalul stagiunii, avand fara indoiala potentialul de a urca in prima jumatate a ierarhiei.

A avut o prestatie slaba chiar si in Copa del Rey, fiind invinsa cu 0-1 de Cordoba. A ajuns la o serie de trei partide oficiale consecutive fara gol marcat. Ma astept ca acum sa aiba o abordare mai ofensiva, mai ales ca are jucatori buni in atac.

Deocamdata s-a impus doar intr-o singura deplasare. Are si ea probleme chiar si mai mari din punct de vedere ofensiv si a marcat doar 12 goluri. Urmeaza doua partide destul de abordabile si e cam obligata sa scoata puncte importante din aceste confruntari cu Elche si Huesca.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Elche (4-2-3-1): Badia – Josema, Gonzalez, Verdu, Barragan – Guti, Marcone – Fidel, Rigoni, Josan – Boye.

Getafe (4-4-2): Yanez – Olivera, Cabaco, Djene, Damian – Cucurella, Maksimovic, Arambarri, Nyom – Angel, Mata.

Absenti.

  • Elche: Morente.
  • Getafe: Cucho, Unal.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua grupari nu s-au mai intalnit de peste trei ani.

Ponturi pariuri Elche – Getafe – DBook.

Am ales un pont mai indraznet pentru acest meci, iar pentru ca el sa iasa, am avea nevoie de o mica surpriza.

Totusi, in ciuda formei slabe din acest sezon, Getafe ramane o echipa cu potential, care dispune de jucatori puternici in special pe faza de atac.

Angel si Mata au facut un cuplu de atac excelent in sezonul trecut, iar acum cred ca au nevoie doar de un declic mental pentru a reveni intr-o forma excelenta.

Cred ca acest declic se poate produce chiar luni. Acestia au in fata o echipa modesta, aflata pe loc de retrogradare. Defensiva lui Elche poate fi destul de usor depasita si s-ar putea ca Getafe s-o faca chiar de doua ori.

Cota acestui pont e de 2.85 si il voi juca la Unibet.

Pronostic Elche – Getafe Getafe peste 1.5 goluri – 2.85!