Caută
Close this search box.

Juventus – FC Torino ponturi pariuri 05.12.2020

juventus - fc torino ponturi pariuri

In acest weekend avem „Derby della Mole” in Serie A. Sambata, de la ora 19:00, „Batrana Doamna” primeste vizita rivalei din oras, FC Torino. VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun! Cota 1.60 la agentia de pariuri sportive online Netbet!

juventus - fc torino ponturi pariuri

Juventus.

Vine dupa succesul cu Dinamo Kiev din Liga Campionilor; s-a impus cu 3-0, cele 3 goluri fiind marcate de Chiesa, Ronaldo si Morata. Marti, 08.12.2020, are programat meciul cu Barcelona din ultima runda a grupelor de Liga Campionilor (de precizat faptul ca este calificata matematic in optimi).

In precedenta runda din Serie A a facut un pas gresit; a inregistrat o remiza pe terenul nou promovatei Benevento (1-1). Alvaro Morata a vazut cartonasul rosu si va fi suspendat pentru derby-ul de sambata.

In ceea ce priveste situatia din clasament, dupa cele 9 etape jucate se claseaza pe pozitia a 4 cu 17 puncte, cu 6 puncte mai putin decat liderul AC Milan.

Este fara infrangere in acest sezon de Serie A; in cele 9 runde a inregistrat 4 victorii si 5 egaluri. Are marcate 18 goluri si incasate 7 (cea mai buna defensiva). Cristiano Ronaldo este principalul marcator al echipei cu 8 reusite.

FC Torino.

Vine dupa remiza de acasa cu Sampdoria; a facut 2-2, cele 2 goluri ale formatiei pregatite de Marco Giampaolo fiind marcate de Belotti si Meite. Este fara victorie in ultimele 3 jocuri de Serie A: 2 egaluri si 1 esec.

Inainte de startul acestei runde se afla in subsolul clasamentului, pe pozitia a 18-a cu doar 6 puncte. Are 1 succes, 3 rezultate de egalitate, 5 infrangeri si un golaveraj de 16:22. Andrea Belotti este principalul marcator al echipei cu 7 reusite.

In fiecare din ultimele 3 partide de Serie A pe care le-a jucat pe teren advers s-au marcat peste 2.5 goluri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Juventus (4-4-2): Szczesny – Cuadrado, Bonucci, de Ligt, Alex Sandro – Chiesa, Arthur, Rabiot, Kulusevski – Dybala, Ronaldo.

FC Torino (3-5-2): Sirigu – Bremer, Lyanco, Rodriguez – Singo, Meite, Rincon, Linetty, Ansaldi – Zaza, Belotti.

Absenti.

  • Juventus: Morata (suspendat), Buffon, Chiellini, Demiral (incerti).
  • FC Torino: Baselli, Sasa Lukic, Gojak, Vojvoda.

Istoric Confruntari Directe.

  • Juventus a iesit neinvinsa din precedentele 12 intalniri directe (10 victorii si 2 egaluri).
  • „Batrana Doamna” a castigat 3 din ultimele 4 confruntari directe disputate pe Allianz Stadium (in toate cele 3 victorii s-au dat cel putin 2 goluri).

Ponturi pariuri Juventus – FC Torino – ionel_iulian94.

Pentru derby-ul de sambata de pe Allianz Stadium merg pe mana echipei favorite si mizez pe pariul combinat 1&2+. Juventus s-a impus cu 4-1 in precedenta confruntare directa disputata pe propriul teren.

„Batrana Doamna” nu isi mai permite sa faca vreun pas gresit; inainte de inceperea acestei runde, Juventus se afla la 6 puncte in spatele liderului AC Milan.

Formatia pregatita de Andrea Pirlo are evolutii foarte bune acasa; in cele 4 meciuri de campionat pe care le-a jucat pe Allianz Stadium a marcat 9 goluri si a incasat 1 singur gol.

Pronostic Juventus – FC Torino & Cota: Juventus castiga si peste 1.5 goluri – 1.60