Krasnodar – Sevilla ponturi pariuri 24.11.2020

krasnodar sevilla ponturi pariuri 24112020

Va reusi Sevilla sa obtina in Rusia punctul necesar obtinerii calificarii in fazele superioare ale Ligii Campionilor sau va relansa Krasnodar lupta din grupa E? VEZI mai jos pronosticul de cota 2.05 ales la agentia de pariuri online PublicWin!

krasnodar sevilla ponturi pariuri 24112020

Krasnodar.

Krasnodar a reusit in weekend sa puna punct unei serii de 6 meciuri fara victorie, serie in care a avut 5 infrangeri consecutive si o remiza, chiar impotriva contracandidatei la pozitia a treia in aceasta grupa, Rennes.

Echipa din Rusia este destul de neexperimentata in ceea ce priveste prezentele in cupele europene, pana sezonul acesta avand doar 4 meciuri jucate in Europa, iar acest lucru s-a putut vedea in meciurile disputate pana acum in aceasta grupa, ei nereusind sa capitalizeze avantajul din meciul tur in fata Sevillei, atunci cand i-au condus pe acestia cu scorul de 2-0, dar au pierdut 3-2.

Sevilla.

Spre deosebire de gazdele acestei partide, echipa condusa de Julian Lopetegui trece printr-o perioada destul de buna, echipa venind dupa 4 victorii din ultimele 5 partide disputate.

Defensiva acestora nu arata stralucit in unele meciuri, ei primind cate 2 goluri in 3 din ultimele 5 partide, atat Bilbao, cat si Celta Vigo si adversarii din aceasta seara gasind prea usor drumul spre buturile aparate de Vaclik.

Sevilla este una din echipele cu pedigree european, acestia castigand Europa League de mai multe ori, dar avand rezultate destul de bune si in Champions League, iar acest fapt va conta extrem de mult in fata unei echipe fara experienta precum Krasnodar.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Krasnodar (4-2-3-1): Safonov; Ramirez, Martyovich, Kaio, Chernov; Gazinskiy, Vilhena; Olsson, Cabella, Sabua; Berg.

Sevilla (4-3-3): Vaclik; Escudero, Kounde, Carlos, Acuna; Rakitic, Gudelj, Jordan; Ocampos, De Jong, Munir.

Absenti.

Krasnodar: Petrov, Safonov, Stotskiy.

Sevilla: Fernandez, Navas.

Istoric Confruntari Directe.

Precedenta intalnire intre cele doua formatii s-a soldat cu victoria Sevillei, scor 3-2.

Ponturi pariuri Krasnodar – Sevilla – AlexK.

Din punct de vedere al calitatii jucatorilor este evident care este echipa mai buna, Sevilla avand un lot extrem de valoros, iar victoria dramatica din meciul tur le da avantajul moral in fata gazdelor acestui meci.

Totusi, Krasnodar va lupta sa obtina un rezultat mare pe teren propriu, iar acestia ar putea sa profite de problemele defensive aratate de echipa lui Julien Lopetegui in acest inceput de sezon.

De aceea voi miza pe un meci cu goluri de ambele parti, dar un meci in care plusul de valoare si de experienta isi vor spune cuvantul, Sevilla reusind sa obtina rezultatul necesar calificarii in fazele superioare ale primei competitii europene.

Pronostic Krasnodar – Sevilla X2 & Ambele marcheaza – Cota 2.05!