Poli Iasi – FC Arges ponturi pariuri 20.11.2020

poli iasi - fc arges ponturi pariuri

In runda cu numarul 11, Poli Iasi primeste vizita celor de la FC Arges. Confruntarea are loc vineri, cu incepere de la ora 17:30. Vor reusi moldovenii sa intrerupa seria neagra? VEZI mai jos pontul pe care ti l-am propus! Super cota: 4.44 la agentia de pariuri sportive online Superbet!

poli iasi - fc arges ponturi pariuri

Poli Iasi.

In precedenta runda din Liga 1 a suferit un esec drastic la Voluntari; a fost invinsa cu 4-0. In urma acestui esec a ajuns la 5 infrangeri consecutive in Liga 1.

Inainte de startul acestei etape se clasa pe locul 13 cu 9 puncte, cu 4 puncte mai mult decat ultima clasata, Astra. Are 3 victorii, 0 egaluri, 7 infrangeri si un golaveraj de 11:28. Andrei Cristea este principalul marcator al echipei cu 4 reusite.

Chiar daca antrenorul Daniel Pancu nu il mai luase in calcul pe Andrei Cristea in ultimele jocuri, sunt sanse foarte mari ca principalul marcator din Copou sa revina in lot.

In 8 din precedentele 9 meciuri pe care le-a disputat s-au marcat peste 2.5 goluri.

FC Arges.

La fel ca adversara din aceasta confruntare, vine dupa un esec; a pierdut pe teren propriu in fata campioanei CFR Cluj cu 0-2. In urma acestui esec a intrerupt o serie de 3 meciuri consecutive fara infrangere.

Inainte de startul acestei runde se afla cu o pozitie mai jos decat Poli Iasi (locul 14, cu 8 puncte). Are 2 victorii, 2 rezultate de egalitate, 6 infrangeri si un golaveraj de 9:17. Principalul marcator al echipei cu 3 reusite, Cephas Malele, este incert pentru acest joc.

A incasat cel putin 1 gol in fiecare din ultimele 4 deplasari de Liga 1. NU a castigat vreuna din cele 4 deplasari (3 infrangeri si 1 egal).

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Poli Iasi (4-2-3-1): Bosz – Onea, Frasinescu, Baxevanos, Busu – Passaglia, Breeveld – Saizu, Chacana, Vanzo – Zajmovic.

FC Arges (4-4-1-1): Micle – Matei, Leca, Deslandes, Musat – Draghici, Maric, Prepelita, Serban – Meza Colli – Blejdea.

Absenti.

  • Poli Iasi: Popadiuc, Andrei Cristea, Platini (incerti).
  • FC Arges: Malele (incert).

Istoric Confruntari Directe.

  • Poli Iasi a castigat fiecare din ultimele 4 intalniri directe; in toate cele 4 jocuri s-au marcat peste 2.5 goluri.

Ponturi pariuri Poli Iasi – FC Arges – ionel_iulian94.

Consider ca Poli Iasi va avea o tresarire de orgoliu si va reusi sa stopeze acea serie neagra de 5 infrangeri consecutive cu 1 succes. Totodata, ma astept ca sa vedem multe goluri in meci, cel putin 3.

Astfel, pentru confruntarea de vineri din Copou mizez pe un pronostic indraznet, cu o cota pe masura: 1 & peste 2.5 goluri, la o cota de 4.44.

Formatia gazda are si avantajul moral al ultimelor intalniri directe. Poli Iasi a iesit invingatoare din precedentele 4 dispute directe (s-au marcat peste 2.5 goluri in toate cele 4 jocuri).

FC Arges a avut evolutii slabe in cele 4 deplasari pe care le-a disputat pana acum in Liga 1 (3 infrangeri si 1 egal – a incasat in total 8 goluri si a marcat doar 2).

Pronostic Poli Iasi – FC Arges & Cota: 1&3+ – 4.44