Real Sociedad – Napoli ponturi pariuri 29.10.2020

real sociedad - napoli ponturi pariuri

Se anunta o partida echilibrata pe Reale Seguros Stadium (San Sebastian) in runda a 2-a din grupele Europa League. Real Sociedad primeste vizita celor de la Napoli, partida urmand sa se dispute joi, de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul pe care am mizat! Cota 1.53 la agentia de pariuri sportive online Betano!

real sociedad - napoli ponturi pariuri

Real Sociedad.

Vine dupa un meci disputat in campionatul intern; s-a impus pe propriul teren cu 4-1 in fata nou promovatei Huesca (cele 4 goluri ale formatiei pregatite de Imanol Alguacil au fost inscrise de Oyarzabal (x2), Portu si Isak).

Traverseaza o perioada foarte buna; in urma succesului inregistrat in weekend a ajuns la 4 victorii consecutive obtinute in toate competitiile. In precedentele 8 jocuri a suferit 1 singur esec.

A debutat cu dreptul in actuala editie de Europa League; in prima runda s-a impus cu 0-1 in deplasarea de la Rijeka (golul de 3 puncte a fost marcat de Jon Bautista in ultimele minute de joc).

Napoli.

La fel ca adversara din aceasta confruntare, vine dupa un meci jucat in campionatul intern. S-a impus cu 1-2 in deplasarea de la nou promovata Benevento (marcatori: Insigne si Petagna).

A pierdut in mod surprinzator in runda precedenta din Europa League; a fost invinsa pe propriul teren cu 0-1 de formatia olandeza AZ Alkmaar.

A incasat cel putin 1 gol in fiecare din ultimele 3 meciuri jucate in toate competitiile. In 3 din precedentele 4 partide pe care le-a disputat s-au marcat peste 2.5 goluri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Real Sociedad (4-1-4-1): Remiro – Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Munoz – Zubimendi – Portu, David Silva, Merino, Oyarzabal – Willian Jose.

Napoli (4-2-3-1): Meret – Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Mario Rui – Fabian Ruiz, Lobotka – Lozano, Mertens, Insigne – Osimhen.

Absenti.

  • Real Sociedad: Illaramendi, Sangalli, Merquelanz, Sola (indisponibili), Barrenetxea, Januzaj, Zaldua, Zubeldia (incerti).
  • Napoli: Malcuit (indisponibil), Zielinski, Bakayoko, Elmas (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Se intalnesc pentru prima data in actualul format de Europa League.

Ponturi pariuri Real Sociedad – Napoli – ionel_iulian94.

Sunt de parere Real Sociedad va fi neinvinsa dupa fluierul final si de aceea pronosticul pe care mizez la confruntarea de joi de la San Sebastian este 1X.

Real Sociedad este intr-o forma foarte buna, reusind sa castige ultimele 4 jocuri pe care le-a disputat in toate competitiile. In precedentele 8 meciuri a suferit 1 singur esec.

Formatia gazda a aratat multa siguranta in defensiva in ultimele jocuri; a incasat doar 1 gol in precedentele 4 partide.

Pronostic Real Sociedad – Napoli & Cota: Sansa dubla 1X – 1.53