Caută
Close this search box.

Ungaria – Andorra ponturi pariuri 08.09.2021

ungaria andorra ponturi pariuri

Incetul cu incetul calificarile pentru Campionatul Mondial de Fotbal de anul viitor prind contur si echipele incep sa arate care sunt favorite la calificare si care se indeparteaza de aceasta. Dupa doua esecuri consecutive, Ungaria trebuie sa-si recapete increderea in meciul cu Andorra.

ungaria andorra ponturi pariuri

Meciul va avea loc miercuride la ora 21:45 si va fi arbitrat de R.Obrenovici din Slovenia. Voi juca acest meci la betano, casa de pariuri cu oferta foarte buna si foarte cautata de pariorii de la noi.

Ungaria.

Are doua infrangeri consecutive in grupa, dupa ce a fost invinsa categoric acasa de Anglia, 0-4, a pierdut si in deplasarea din Albania, 0-1.

Se afla pe locul 4 la jumatatea campaniei de calificare si are nevoie de puncte pentru a ramane in cartile calificarii. Este la 3 puncte in spatele Poloniei, echipa de pe locul 2.

In afara rezultatelor amintite mai sus, a remizat acasa cu Polonia, 3-3, a invins in deplasare San Marino cu 3-0 si pe Andorra cu 4-1. Are nu mai putin de 6 partide consecutive in care nu a cunoscut victoria.

Andorra.

Este penultima in grupa, asta pentru ca exista in aceeasi grupa San Marino, o formatie mult mai slaba, pe care Andorra a invins-o cu 2-0 intr-un meci disputat acasa.

In rest, a adunat 4 infrangeri in care nu a reusit sa marcheze decat un gol: 0-1 acasa cu Albania, 0-3 in deplasarea din Polonia, 1-4 acasa cu Ungaria si 0-4 in deplasarea din Anglia.

Inaintea victoriei cu San Marino de saptamana trecuta, stransese un numar de 16 partide fara victorie, timp in care reusise doar 3 egaluri: 2-2 cu Albania in preliminariile Euro, 0-0 cu Malta in Nations League si 0-0 cu Gibraltar, intr-un amical.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Ungaria(3-4-2-1): Gulacsi – Szalai, Orban, Kecskes – Fiola, Schafer, Kleinheisler, Bolla – Szoboszlai, Sallai – Szalai.

Andorra(5-3-2): Gomes – Rubio, Llovera, Vales, Garcia, San Nicolas – Rubio, Rebes, Clemente – Vieira, Sanchez.

Absenti: –

Istoric Confruntari Directe.

In afara partidei din tur, s-au mai intalnit in preliminariile mondialului din Rusia, Ungaria invingand acasa cu 4-0, dar pierzand in Andorra, surprinzator, 0-1.

Ponturi pariuri Ungaria – Andorra – zamy_bz.

Dupa esecurile din meciurile de saptamana trecuta, Ungaria primeste un adversar facil si va incerca nu doar sa puna 3 puncte in clasament, ci si sa stearga impresia lasata in aceste doua partide. Are toate atuurile sa o faca si cred ca e teren fotbalistii maghiari vor da totul.

De partea cealalta, Andorra nu are rezultate deloc bune in deplasare, marcand doar in Malta si in Albania in ultimele 10 deplasari. Asa ca Ungaria, care va ataca, cred ca va marca nu unul, ci mai multe goluri. De aceea un pariu potrivit ar fi peste 2.5 goluri Ungaria, la o cota de 1.52. Daca te intereseaza cum imi fac cont la betano, poti vizita articolul de aici.

Pronostic Ungaria – Andorrapeste 2.5 goluri Ungaria- 1.55!