Valladolid – Betis ponturi pariuri 02.05.2021

valladolid - betis ponturi pariuri

Etapa cu numarul 34 din LaLiga le aduce fata in fata pe Real Valladolid si Real Betis. Cele doua formatii se vor confrunta duminica, pe Estadio Jose Zorrilla. Ora de incepere a acestui meci este 15:00. Betis a luat toate punctele din partida jucata in tur; va reusi sa se impuna si in acest joc? Vezi in continuare care este predictia mea.

valladolid - betis ponturi pariuri

Valladolid.

A reusit sa „smulga” 1 punct pretios din deplasarea de la Bilbao. Chiar si asa, ramane in continuare cu o situatie extrem de delicata, inainte de inceperea acestei etape aflandu-se la egalitate de puncte cu formatia clasata pe ultimul loc retrogradabil.

Marcos Andre si Weissman au facut cuplu in atac in partida de pe Estadio San Mames si este destul de probabil sa se intample la fel si de aceasta data.

Nacho si Lucas Olaza isi disputa locul de titular in flancul stang al defensivei. Raul Garcia ramane singura indisponibilitate pentru aceasta confruntare.

Betis.

Remiza cu Real Madrid din runda precedenta a consemnat al 5-lea meci consecutiv cu egalitate. Profitand de pasii gresiti facuti de Villarreal a urcat pana pe pozitia a 6-a (ultima pozitie care asigura participarea in grupele Europa League), dar are un avans de doar 1 punct fata de „Submarinul galben”.

Tehnicianul Manuel Pellegrini il are din nou la dispozitie pe Nabil Fekir, mijlocasul francez fiind suspendat in partida de la Madrid. Sunt sanse foarte mari ca acesta sa fie trimis pe teren inca din primul minut.

Borja Iglesias isi disputa locul de titular in atac cu Juanmi si Loren.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Valladolid (4-4-2): Masip – Janko, Fernandez, El Yamiq, Nacho – Plano, Fede, Alcaraz, Orellana – Weissman, Marcos Andre.

Betis (4-2-3-1): Bravo – Emerson, Mandi, Ruiz, Miranda – Rodriguez, Guardado – Ruibal Garcia, Fekir, Canales – Loren.

Absenti.

  • Valladolid: Raul Garcia.
  • Betis: Victor Camarasa, Dani Martin.

Istoric Confruntari Directe.

  • In 4 din ultimele 5 intalniri directe oficiale nu s-a marcat mai mult de 2 goluri. La predictii pariuri pe goluri, se da cota 1.81 la MaxBet pentru ca si in aceasta disputa sa se inscrie maximum 2 goluri.

Ponturi pariuri Valladolid – Betis – ionel_iulian94.

Nu o vad pe Betis sa piarda acest meci, avand chiar sanse mari sa se impuna. Astfel, la ponturi LaLiga de duminica mizez pe pronosticul DNB 2 in confruntarea de pe Estadio Jose Zorrilla (returnare de miza in caz de egalitate).

Betis are nevoie de cel putin 1 punct pentru a-si consolida pozitia de Europa League.

Valladolid castiga foarte greu in LaLiga; gazda acestei intalniri a obtinut doar 5 victorii in cele 33 de meciuri jucate pana acum.

Betis a suferit 1 singur esec in precedentele 7 deplasari de campionat.

Pronostic Valladolid – Betis & Cota: DNB 2 – 1.62