Caută
Close this search box.

Young Boys – Slovan Bratislava ponturi pariuri 28.07.2021

young boys slovan bratislava ponturi pariuri

Young Boys si Slovan Bratislava se intalnesc miercuri pentru a disputa meciul decisiv din turul II preliminar de Liga Campionilor. Aceasta mansa retur are loc in Elvetia, pe Stadion Wankdorf din Berna, incepand cu ora 21:15. Cine merge mai departe? VEZI mai jos care este predictia mea de la acest meci!

young boys slovan bratislava ponturi pariuri

Young Boys.

In weekend a debutat in noul sezon din Super League. S-a impus cu 3-4 in deplasarea de la Luzern. Cele 4 goluri ale formatiei pregatite de David Wagner au fost marcate de Meschack (x2) si Siebatcheu (x2).

Tanarul atacant de doar 20 de ani, Felix Mambimbi, a ramas pe banca in disputa cu Luzern, dar este posibil ca in meciul de miercuri sa fie trimis pe teren inca din primul minut de joc.

Hefti si Ulisses Garcia au intrat de pe banca, insa mai mult ca sigur vor reveni in unsprezecele de start.

Slovan Bratislava.

Sambata a debutat in noul sezon de Fortuna liga cu un succes inregistrat pe terenul nou promovatei Mikulas (scor final: 1-4).

Rafael Ratao, Aleksandar Cavric, Kankava si Weiss au fost folositi in a doua repriza a meciului cu Mikulas, dar cel putin 2-3 dintre acestia au sanse mari sa fie titulari in partida de miercuri seara.

Jurij Medvedev s-a accidentat in prima mansa cu Young Boys si are sanse infime sa evolueze in acest joc.

Are minimum 1 gol marcat in 3 din ultimele 4 meciuri oficiale disputate in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Young Boys (4-4-2): von Ballmoos – Hefti, Camara, Zesiger, Garcia – Ngamaleu, Aebischer, Martins, Meschack – Mambimbi, Siebatcheu.

Slovan Bratislava (4-1-4-1): Chovan – Pauschek, Kashia, Bozhikov, De Marco – de Kamps – Cavric, Kankava, Weiss, Ratao – Henty.

Absenti.

  • Young Boys: Lustenberger, Maier, Nsame, Monteiro.
  • Slovan Bratislava: Medvedev, Lovat, Holman.

Istoric Confruntari Directe.

  • In ultimul meci jucat pe Stadion Wankdorf, Young Boys s-a impus cu un neverosimil 5-0. La ponturi si pariuri pe scor corect, 45.00 este cota pentru ca si in acest joc sa se inregistreze acelasi rezultat.

Ponturi pariuri Young Boys – Slovan Bratislava – ionel_iulian94.

Fata de partida din mansa tur, sunt de parere ca meciul de miercuri va fi mai animat, cu mai multe ocazii de poarta si implicit cu mai multe reusite. Astfel, recomandarea mea este pe goluri, pronosticul ales fiind GGsau3+.

Pentru ca in acest meci sa se marcheze din ambele tabere, sau sa se dea minimum 3 goluri, cota este 1.52 la Superbet.

Ambele formatii vin dupa jocuri extrem de spectaculoase si generoase in goluri; Young Boys vine dupa un meci cu 7 goluri, pe cand Slovan Bratislava vine dupa o partida cu 5 goluri.

Pronostic Young Boys – Slovan Bratislava & Cota: GG sau 3+ – 1.52