Caută
Close this search box.

Biletul zilei baschet 20.02.2024

biletul zilei baschet

Biletul zilei baschet 20.02.2024 este format din 2 meciuri in NCAA: Central Michigan vs Bowling Green si Utah State vs San Diego State.

 

Biletul poate fi jucat pana la noapte, ora 02:00.

Biletul Zilei BASCHET azi - 20.02.2024

Ponturi pariuri Central Michigan - Bowling Green

Incepem cu duelul din Michigan, acolo unde trupa gazda primeste vizita adversarilor de la Bowling Green. In clasament cele doua echipe sunt pe locurile 4, respectiv 2.

 

Trupa oaspete vine in aceasta deplasare cu 3 infrangeri suferite in ultimele 4 etape. Au fost insa esecuri impotriva unor adversari solizi, iar trupa a luptat pana pe final.

 

Central Michigan a castigat cateva meciuri recent, 4 din ultimele 5, urcand usor in clasament. Rezultatul din tur a fost decis in prelungiri, ma astept la ceva similar azi.

Pronostic

Bowling Green + 9.5 puncte 

Cota

1.42

Ponturi pariuri Utah State - San Diego State

Inchid acest combo de baschet cu inca un duel tare in Mountain West. Trupa din Utah va primi vizita adversarilor din San Diego, iar duelul se anunta unul pe cinste.

 

Aztecs vin in aceasta deplasare dupa victoriile de acasa vs Colorado State  New Mexico. Are insa probleme serioase la meciurile din deplasare, performand modest.

 

Aggies au pierdut un singur meci in fata fanilor in cele 14 disputate, astfel ca acest „home court” este puternic si in aceasta disputa. Ma bazez pe Utah State la noapte.

Pronostic

Utah State +5.5 puncte 

Cota

1.40 

Biletul Zilei - BASCHET - 20.02.2024

Central Michigan – Bowling Green 

Bowling Green + 9.5 puncte

1.42

Utah State – San Diego State

Utah State +5.5 puncte 

1.40

Cota totală:

1.99