Poli Iași – UTA Arad ponturi pariuri 28.04.2024

poli iași uta arad ponturi pariuri

În acest final de săptămână se jocă runda a 7-a din Play-outul Superligii, un campionat în care toate punctele contează. Un derby cu conotații importante atât în lupta pentru evitarea retrogradării, cât și în lupta pentru locurile de baraj pentru cupele europene se va disputa între Poli Iași și UTA Arad.

Partida se va disputa pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iași, începând cu ora 18:15, fiind transmisă de canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Urmăriți avancronica partidei și pariați pronosticul propus pentru acest joc la casa de pariuri Betano!

ore
minute
secunde

Poli Iași

Poli Iași este o echipă nou-promovată care arată că este greu să te organizezi astfel încât să reziști la nivelul primului eșalon fără să ai probleme în ceea ce privește retrogradarea, având încă șanse să se salveze fie direct, fie printr-un baraj.

Au ajuns pe loc direct retrogradabil, fiind alături de Botoșani și Dinamo la egalitate de puncte, 21, având în Play-out marcate 4 goluri și încasate 6, iar cu o victorie ar ieși din zona locurilor retrogradabile.

În precedentele 3 partide disputate au o înfrângere 1-0 cu Dinamo, o victorie 3-1 cu FC Voluntari și o nouă înfrângere runda trecută, 1-0 la U Cluj.

UTA Arad

UTA Arad este și ea o echipă de tradiție a fotbalului românesc, având titluri de campioană câștigate, dar în această perioadă a istoriei încă nu se pot apropia de acele performanțe.

Sunt antrenați de Mircea Rednic, cel care sezonul trecut i-a salvat de la retrogradare în urma unui baraj, iar în acest an pare că nu vor mai avea emoții, având chiar șanse la locurile 7-8.

După cele 6 partide disputate ocupă poziția a 8-a, cu 31 de puncte, 10 goluri marcate și 8 încasate, iar cu o victorie pot trece pe poziția a 7-a, peste Hermannstadt.

Au început Play-outul cu o victorie, 4-3 contra celor de la Voluntari, apoi au remizat 0-0 la U Cluj, ulterior au învins 1-0 pe FC Botoșani, au pierdut acasă, 1-3 cu Hermannstadt, au remizat în deplasare cu Petrolul, 1-1 și au învins runda precedentă, 3-1 acasă pe Oțelul Galați.

Echipe probabile

Poli Iași

Football Field
Lung Jr.
Todoroski
Samayoa
Ilie
Marchioni
Ispas
Roman
Jatoba
Stefanovici
Kabran
Buș

UTA Arad

Football Field
Kucher
Căpușă
Conte
Stolnik
Trif
Micovschi
Mihai
Pedro
Omondi
Luckassen
Ezekiel

Istoric confruntări directe

În sezonul reglat, cele două formații au avut meciuri directe fără o mare istorie, fiecare echipă câștigându-și jocul de pe teren propriu cu același scor, 1-0.

Poli Iași - UTA Arad ponturi pariuri

Tipster: Paul0722
Procentaj: 36.4% win
Câștigate: 4/11
Unități: -294
Poli Iași - UTA Arad
Argument Pronostic
Poli Iași a ajuns pe loc direct retrogradabil, iar cu o victorie ar putea să iasă chiar din zona locurilor de baraj, astfel că vor da totul ca să nu piardă și să mai spere la o salvare directă.

UTA Arad se luptă pentru a câștiga Play-outul, iar Mircea Rednic cu siguranță va forma o echipă care să caute victoria, ajuntând indirect și pe Dinamo.

Consider că vom avea parte de un meci echilibrat, ambele formații au motive suficientă să câștige cele 3 puncte, Poli Iași este favorită la casele de pariuri, dar nu vor avea nicidecum un meci ușor.
Pronostic: 
Ambele echipe marchează!
Cota: 
1.93

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *