Bilet Fotbal – Ban pe Ban cu Ion Dan – 10.05.2024

proiect ban pe ban

Așteptăm rezultatele finale de la partidele din Europa și speram la încă un bilet câștigător de care avem mare nevoie. Începem Weekend-ul și trebuie sa ne facem temele, așa ca haideți la treaba!

Bilet Fotbal ”Ban pe Ban” - 10.05.2024

Lausanne - Basel

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Lausanne și Basel, meci ce contează pentru etapa cu numărul 35 din Play Out-ul din Elveția: Super League!


Lausanne este foarte aproape sa isi îndeplinească obiectivul, acela de a se salva de la retrogradare. Cu 41 de puncte acumulate în 34 de meciuri, sunt la doar o victorie și un rezultat negativ din partea celor de la Grasshoppers pentru a-și îndeplini obiectivul. În aceasta seara ambele situații se pot rezolva, așa ca este o partida foarte importanta pentru echipa gazda. Am încredere ca vor face un meci bun și vor pune presiune încă din primele minute.


De cealaltă parte, Basel este fix în aceeași situație ca adversara din aceasta seara. Ar fi prea de tot pentru un club precum Basel sa retrogradeze, chiar dacă sezonul este unul ratat complet pentru ei. În ultima perioada și-au dat drumul la goluri și sper sa vedem acest lucru și în aceasta seara. Mergem pe varianta ambele echipe marchează sau peste 2.5 goluri!

Pronostic

GG sau 3+

Cota

1.45

St. Etienne - Rodez

Pentru cel de-al doilea meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Șt. Etienne și Rodez, meci ce contează pentru etapa cu numărul 37 din Franța: Ligue 2!

 

St. Etienne este la doar 180 de minute de revenirea în Ligue 1! Mai sunt doar doua meciuri de disputat, iar aceștia se afla pe poziția a 2-a în clasament, cu 64 de puncte acumulate în 36 de meciuri. Lupta acestora va fi pana în ultimul minut, deoarece Angers se afla la egalitate de puncte cu ei, fiind pe poziția a 3-a din cauza golaverajului. Șt. Ettiene are un meci foarte greu în aceasta seara, dar nu au voie sa piardă puncte.

 

De cealaltă parte, Rodez este și ea în lupta pentru promovare. Din păcate nu se pot bucura de o promovare directa, ci vor intra la barajul pentru promovare. Aceștia ocupa poziția a 4-a, dar lupta în acea zona este una foarte, foarte strânsă. Cu 56 de puncte nu sunt siguri de loc, deoarece Paris este la un punct sub ei, în timp ce Caen este la doua lungimi în spate. Orice se poate întâmplă în acest final de sezon, iar orice punct este extrem de valoros!

Pronostic

GG sau 3+

Cota

1.50

Bilet Fotbal - Ban pe Ban - 10.05.2024

Proiect: Ban pe Ban
Procentaj: 64% win
Câștigate 7/11
Unități 545

Lausanne – Basel

GG sau 3+

1.45

St. Ettiene – Rodez

GG sau 3+

1.50

Cota totală:

2.15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *