Bilet Fotbal Italia Serie A – cota 7 – 20-21.04.2024

biletul zilei serie a

Salutare tuturor! Cu ocazia etapei a 33-a din Italia – Serie A am ales să vă ofer un bilet interesant, format la casa de pariuri online BETANO, din 3 evenimente, cu o cotă de 7.49, la care sperăm ca norocul să fie de partea noastră.

Bilet Pariuri – Serie A – Etapa 33

Verona - Udinese

Confruntările dintre cele două formaţii produc extrem de multe goluri, în 4 partide din ultimele 5 disputate ambele au marcat cel puţin un gol.

În 4 etape din ultimele 5 disputate de către cele două formaţii în campionat ambele formaţii au marcat cel puţin un gol.

Verona se poate lăuda cu o medie de 2.3 goluri per meci în urma golaverajului de 30 goluri marcate şi 44 primite.

Rivala sa de astăzi completează cu un golaveraj de 31 goluri marcate şi numai puţin de 48 primite, având o medie de 2.5 goluri per meci.

De asemenea s-a marcat cel puţin un gol în prima repriză în 22 din cele 31 etape disputate de către Udinese, având un procentaj de 71%.

Pronostic

Interval 1-3 goluri în fiecare repriză

Cota

2.15

Salernitana - Fiorentina

Fiorentina se poate lăuda cu o medie de 2.5 goluri per meci în Serie A, în urma golaverajului de 43 goluri marcate şi 36 primite.

Rivala de astăzi completează cu un golaveraj de 26 goluri marcate şi numai puţin de 68 primite, având o medie de 2.9 goluri per meci.

În 21 etape din cele 32 disputate de către Salernitana de la începutul campionatului am avut parte de o cifră de peste 3 goluri.

De asemenea se poate lăuda cu cea mai mare medie de cornere per meci din Serie A, 10.8.

Aşadar, putem observa faptul că partidele celor două formaţii produc multe goluri, de aceea mă aştept să avem un deznodământ asemănător.

Pronostic

Peste 2.5 goluri & 7.5 cornere

Cota

2.25

Monza - Atalanta

Monza traversează o perioadă modestă, fără victorie în ultimele 3 etape, bilanţul fiind de o remiză şi 2 eşecuri.

Atalanta se află cu moralul ridicat după calificarea surprinzătoare în semifinalele Europa League, impunându-se împotriva celor de la Liverpool, cu scorul de 3-1 la general.

De asemenea, are mare nevoie de o victorie în această etapă pentru a ataca primele 5 poziţii, care asigură calificarea în grupele Ligii Campionilor, aflându-se la doar 4 puncte în spatele celor de la AS Roma.  

Oaspeţii de astăzi conduc detaşat istoricul ultimelor 3 confruntări directe, cu 3 victorii consecutive.

Mă aştept la o partidă deschisă, cu multe goluri, în care Atalanta NU poate pierde această confruntare.

Pronostic

X2 & 2-6 goluri

Cota

1.55

Bilet Pariuri Serie A - Etapa 33

Verona – Udinese

Interval 1-3 goluri în fiecare repriză

2.15

Salernitana – Fiorentina

Peste 2.5 goluri & 7.5 cornere

2.25

Monza – Atalanta

X2 & 2-6 goluri

1.55

Cota totală:

7.49