Bilet Fotbal Spania La Liga – Cota 12 – 03.05-05.05.2024

biletul zilei la liga

La Liga este unul din campionatele de top din Europa, care de-a lungul anilor ne-a oferit in dese randuri castigatoarele trofeelor importante si bineinteles aici putem vedea la joc foarte multi jucatori de nivel ”World Class”. Ne aflam deja spre finalul sezonului 2023/2024 si s-a schimbat putin situatia, iar favorita clara pentru castigarea trofeului de campioana pare sa fie Real Madrid.

Biletul Zilei Fotbal –Spania La Liga – Etapa 34

Getafe - Ath. Bilbao

Etapa cu numarul 34 are un debut spectaculos printr-un mic derby, Getafe primind vizita lui Ath. Bilbao. Daca oaspetii lupta pentru o pozitie care sa o califice intr-o cupa europeana, gazdele mai au doar sanse teoretice la acest obiectiv. Intre cele doua combatante de azi avem o diferenta de 15 puncte, una care nu cred ca se va vedea pe teren.

Pentru mine echipa oaspete porneste cu prima sansa, dar totusi voi alege mai degraba un pariu pe goluri. Ath. Bilbao a ajuns la 4 partide la rand in care s-a marcat cel putin un gol in fiecare poarta sau minim 3 in total. De asemenea in precedentele 2 meciuri jucate de Getafe s-a inscris minim un gol de fiecare parte.

Pronostic

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri in meci

Cota

1.75

Girona - Barcelona

Cea mai importanta partida a zilei de sambata din La Liga va fi cea dintre Girona si Barcelona, Estadio Municipal de Montilivi din Girona fiind gazda acesteia. De la ora 19:30 vom vedea la lucru doua echipe care se afla in lupta directa pentru locul de vicecampioana in acest sezon, diferenta dintre acestea fiind de doar un punct.

Analizand toate statisticile din acest sezon singurul pronostic pe care il pot alege este ca se vor marca cel putin un gol in fiecare poarta si ca vom avea minim 3 in total. In 3 din precedentele 4 meciuri jucate de Girona s-a inverzit pronosticul oferit pentru aceasta seara. De asemenea in 4 din ultimele 5 meciuri disputate de Barcelona s-a inscris de ambele parti si cel putin 3 in total.

Pronostic

Ambele echipe inscriu si Peste 2.5 goluri in meci

Cota

1.62

Mallorca - Atl. Madrid

Mallorca impotriva lui Atl. Madrid este partida care incheie ziua de sambata, scena de joc fiind Estadi Mallorca Son Moix din Palma de Mallorca. Prima se afla pe locul 16 cu 32 de puncte , iar a doua ocupa ultima pozitie din careul de asi din La Liga, obiectivele celor doua fiind diferite, dupa cum se vede si in clasament.

Am foarte mare incredere ca vom vedea un adevarat spectacol oferit de cele doua adversare de azi, acestea fiind obligate sa dea drumul la jocul ofensiv pentru a incerca obtinerea celor 3 puncte. Atl. Madrid a ajuns la 12 meciuri la rand in care s-a inscris minim un gol in prima repriza. De asemenea Mallorca vine dupa un rezultat de egalitate, cu scorul de 1-1, marcandu-se in fiecare repriza cate un gol.

Pronostic

Peste 0.5 goluri in prima repriza

Cota

1.55

Celta Vigo - Villarreal

Duminica de la ora 17:15 le vom vedea la lucru pe Celta Vigo si Villarreal, Estadio de Balaidos din Vigo fiind locul de lupta acestui duel. Aceasta partida dintre doua echipe care se afla in lupta pentru obiective diferite in La Liga, va fi una foarte interesanta ambele fiind obligate la obtinerea celor 3 puncte.

Chiar daca Villarreal pare sa aiba toate premizele pentru obtinerea unei victorii, voi alege mai degraba pronosticul ca se vor marca cel putin trei goluri in total. In 5 din ultimele 6 meciuri jucate de Celta Vigo s-au inscris cel putin 3 goluri. De asemenea in 3 din ultimele 4 partide disputate de Villarreal nu au lipsit cele 3 goluri. Confruntarea directa din tur a fost castigata de Villarreal cu scorul de 3-2.

Pronostic

Peste 2.5 goluri in meci

Cota

1.70

Sevilla - Granada

Si pentru ultima partida din acest bilet alegem un duel foarte interesant din La Liga si astfel duminica de la ora 22:00 ne vom deplasa pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla, unde se vor intalni Sevilla si Granada. Atat Sevilla, cat si Granada sunt dezamagiri destul de mari pentru acest sezon, prima clasandu-se pe locul 13 in clasament, iar a doua este penultima si cu sanse aproape infime de a ramane pe prima scena de fotbal din Spania.

Pentru aceasta confruntare eu le vad favorite clar pe gazde in acest meci si voi alege direct un pronostic pe victoria echipei gazde. In 3 din ultimele 4 etape Sevilla a castigat si asta astept si in aceasta seara. De asemenea confruntarea directa din tur s-a terminat cu victoria celor de la Sevilla cu scorul de 3-0.

Pronostic

Victorie Sevilla

Cota

1.65

Vezi alte bilete de azi:

Bilet Pariuri La Liga - Etapa 34

Getafe – Ath. Bilbao

Ambele echipe inscriu sau Peste 2.5 goluri in meci

1.75

Las Palmas – Girona

X2 si Peste 1.5 goluri in meci

1.62

Mallorca – Atl. Madrid

Peste 0.5 goluri in prima repriza

1.55

Celta Vigo – Villarreal

Peste 2.5 goluri in meci

1.70

Sevilla – Granada

Victorie Sevilla

1.65

Cota totală:

12.32