Caută
Close this search box.

Biletul Zilei Hochei – Cota 4 – 05.05.2021

Biletul zilei hochei 05.05.2021 – Biletul zilei de astăzi este format din 3 evenimente. Mizăm în totalitate pe hocheiul din America-NHL. Cota totală este de 4.21 și poate fi plasată până la ora 02:00. Mult succes!

Biletul Zilei Hochei 10p

Ponturi pariuri pentru Biletul Zilei Hochei – 05.05.2021

Columbus Blue Jackets vs Nashville Predators (ora 02:00)

Așa cum era de așteptat, în urma eliminării din play-off, Jackets a început să practice un joc lamentabil. În ultimele 12 jocuri, aceștia s-au impus doar o singură dată, contra celor de la Detroit.

În 12 dintre confruntări, jachetele albastre au cedat cel puțin 3 goluri, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi. Primesc vizita celor de la Predators, formație ce încă se luptă pentru unul dintre cele 4 locuri de play-off din Divizia Centrală.

Prădătorii nu dețin un atac foarte solid, medie de 2,75 goluri înscrise pe partidă. Tind să cred că această medie va fi depășită, deoarece gruparea din Columbus are la dispoziție un compartiment defensiv mediocru, medie de peste 3,30 pucuri cedate/meci. În 6 din ultimele 8 întâlniri directe, Nashville a punctat de cel puțin 3 ori.

Pont: Peste 2,5 goluri Nashville Predators, cota 1.65@ Betano

Tampa Bay Lightning vs Dallas Stars (ora 02:00)

Sincer să fiu, nu mă așteptam de la Tampa să trateze într-o manieră indiferentă ultimele dueluri din sezon. Evident, acest joc nepăsător a venit după calificarea în play-off. Deși este un pronostic destul de ricant, aleg să investesc în linia de peste 4,5 goluri.

Fulgerele albastre au șansa de a urca în clasament, iar acest mini obiectiv nu este deloc de neglijat, deoarece pot evită o serie de calificări. De cealaltă parte, texanii se află la 4 puncte în spatele ultimului loc de play-off, ocupat în prezent de prădători.

Cele două formații au înregistrat în sezon medii de peste 2,75 goluri însrise pe partidă. În 9 din ultimele 14 întâlniri directe, tabela de marcaj s-a modificat de cel puțin 5 ori.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota 1.50@ Betano

Arizona Coyotes vs Los Angeles Kings (ora 05:00)

Ultima oprire o facem pe Gila River Arena, acolo unde Arizona urmează să primească vizita „regilor”. Coioții și-au redus foarte mult șansele de calificare în urma înfrângerii suferite în primul duel din serie, scor 2-3.

Acest eșec a făcut ca rezultatele acestora din următoarele jocuri să nu conteze atât de mult. Practic, echipa are nevoie de un strike negativ venit de la St. Louis. Coyotes deține un atac destul de bun, medie de puțin peste 2,70 goluri înscrise pe partidă.

Mă aștept ca această medie să fie depășită fără probleme, deoarece urmează să întâlnească o formație deja eliminată din cursa pentru un loc de play-off, care deține și o medie de 3 pucuri cedate/meci.

Având în vedere miza jocului pentru gazde, aleg sa investesc în linia de peste 2,5 goluri înscrise de Arizona. Această linie a fost câștigătoare în 4 din ultimele 5 întâlniri directe.

Pont: Peste 2,5 goluri Arizona Coyotes, cota 1.70@ Betano

Biletul zilei hochei 5 Mai 2021

Joacă Biletul Zilei AICI – Ia 500 RON Bonus!