Dinamo – Voluntari ponturi pariuri 26.04.2024

dinamo voluntari ponturi pariuri

Dinamo nu isi mai permite sa rateze puncte in cursa sa disperata pentru evitarea retrogradarii, iar vineri seara va avea parte de un test dificil cu FC Voluntari. Partida se disputa cu incepere de la ora 20.00 pe Stadionul Arcul de Triumf si va conta pentru etapa a 7-a din playout.

ore
minute
secunde

Dinamo

Este fara indoiala marea ghiniosta in playout, numai putin de 3 partide in care a incasat gol pe final de meci ratand astfel puncte importante in cursa pentru salvarea de la retrogradare.

Runda precedenta a pierdut la Botosani cu gol primit in prelungiri, asta dupa ce ratase un penalty prin Hakim Abdallah, care a incasat apoi un cartonas rosu in prelungirile primei reprize.

Succesul reusit acasa cu Poli Iasi este singurul reusit in playout, meci castigat destul de greu in minutul 90+3 gratie reusitei lui Ahmet Bani.

La conferinta de presa antrenorul Zeljko Kopic a cerut jucatorilor sai sa dea totul in aceste ultime partide chiar daca le expira contractele multora dintre ei in doua-trei saptamani.

Vountari

Sta ceva mai bine pentru moment in clasament fata de adversara sa fiind in afara locurilor retrogradabile, dar avandul este unul minim, oricand pot trece sub linia rosie.

Pentru ilfoveni finalul sezonului este destul de complicat, urmeaza o deplasare la FC Botosani si apoi in ultima etapa primesc vizita Universitatii Cluj.

In primul meci din playout a pierdut greu la Arad, dupa ce a condus de doua ori, iar apoi le-a invins pe Hermannstadt si Petrolul fara sa primească gol. 

Au urmat doua remize cu FCU Craiova si Otelul Galati acasa, respectiv o infrangere la Poli Iasi.

Echipe probabile

Dinamo

Football Field
Golubovic
Patriche
Velkovski
Homawoo
Moura
Milanov
Gnahore
Pavicic
Bani
Selmani
Politic

Voluntari

Football Field
Jesus Fernandez
Boboc
Turda
Matricardi
Armas
Aliji
Rata
Radut
Crepulja
Popescu
Nemec

Istoric confruntări directe

In sezonul regular Dinamo a castigat ambele partide, 1-0 acasa si 3-2 in deplasare, ilfovenii au un singur succes in precedentele 8 partide directe, interval in care au scos o remiza inregistrand 6 infrangeri.

Dinamo – Voluntari ponturi pariuri

Tipster: Lily84
Procentaj: 0% win
Câștigate: 0/1
Unități: -100
Dinamo - Voluntari
Argument Pronostic
Dinamo a ratat o remiza extrem de importanta runda trecuta la FC Botosani, un meci in care a fost condusa, a ratat un penalty si a reusit sa egaleze, dar la scurt timp a ramas in inferioritate numerica, ceea ce a permis gazdelor sa treaca la carma jocului.

Cainii au trecut in urma acestui rezultat pe o pozitie retrogradabila direct, au mare nevoie de o victorie, dar in primul rand nu trebuie sa piarda, ar permite celor doua formatii aflate in fata sa se duca la 4 puncte.

Voluntari la randul sau nu sta bine in clasament, doua lungimi avans fata de adversara din acest meci si unul singur de baraj, trebuie sa nu piarda pentru a mentine cel putin acest avans.

Cu un public ce va crea o atmosfera sufocanta pentru echipa adversa, Dinamo are prima sansa in aceasta infruntare, dar am ales un pronostic de siguranta, gazdele nu vor pierde, dar nu ma astept la multe goluri marcate, presiunea rezultatului va indemna la prudenta.
Pronostic: 
Dinamo sansa dubla 1X & sub 3.5 goluri marcate in meci
Cota: 
1.75

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *