CFR Cluj – Rapid ponturi pariuri 05.05.2024

cfr cluj rapid ponturi pariuri

Partida CFR Cluj – Rapid se joaca pe 05 mai, de la ora 21:30, in etapa a 8-a a play-off-ului Superligii Romaniei. Duelul de pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu va fi transmis pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

CFR Cluj se afla pe pozitia a 3-a, cu 37 de puncte (golaveraj 9-10), iar Rapid e ultima in clasament, cu 29 de puncte (golaveraj 7-16).

ore
minute
secunde

CFR Cluj

Formatia pregatita de interimarul Francisc Dican se afla pe locul trei in Superliga, cu 37 de puncte, la fel ca o ocupanta locului secund, Universitatea Craiova.

La „alb-visinii” din Gruia este asteptat in urmatoarea perioada Dan Petrescu. „Bursucul” ar putea sa debuteze chiar in partida cu Rapid.

In runda precedenta, cu doi oameni in plus pe teren mai bine de o repriza, CFR Cluj a reusit sa se impuna pe teren propriu cu Sepsi, gratie unui gol marcat in minutul 90+6.

„Feroviarii” au primit doar 10 goluri in cele 18 partide jucate in fata propriilor suporteri din acest sezon. In plus, cinci din ultimele sase jocuri de pe teren propriu ale ardelenilor s-au incheiat la o diferenta de cel mult un gol.

Fundasul central Arlind Ajeti este in continuare accidentat.

Rapid

Formatia pregatita de Bogdan Lobont este foarte aproape sa bata un record negativ in play-off, fiind pana acum echipa care a obtinut cele mai putine puncte in aceasta faza a competitiei.

Gruparea giulesteana a fost spulberata din punct de vedere defensiv de toate echipele. Rapid a primit cel putin doua goluri in sase din cele sapte meciuri jucate in play-off.

In runda precedenta, rapidistii au pierdut din nou pe teren propriu, 1-2 cu Universitatea Craiova, cu golul decisiv primit in minutul 90+6.

In urma acestor rezultate, Bogdan Lobont nu va mai ramane la echipa ca antrenor principal. Tehnicianul nu are autoritate nici in vestiar, Krasniqi impingandu-l la Ovidiu in momentul schimbarii.

Rapid nu se poate baza pe Marian Aioani, acesta fiind accidentat. Damjan Djokovic si Alexandru Albu sunt in continuare in afara lotului.

Echipe probabile

CFR Cluj

Football Field
Sava
Mogos
Kresic
Boben
Camora
Muhar
Keita
Tachtsidis
Deac
Barligea
Otele

Rapid

Football Field
Ungureanu
Braun
Sapunaru
Iacob
Onea
Hassani
Emmers
Burmaz
Petrila
Rrahmani
Krasniqi

Istoric confruntări directe

In acest sezon au avut loc patru confruntari directe intre cele doua formatii. Doua dintre acestea au fost castigate de giulesteni. Cel mai recent duel CFR Cluj – Rapid s-a incheiat cu victoria „feroviarilor”, 1-4 pe Superbet Arena – Giulesti.

CFR Cluj - Rapid ponturi pariuri

Tipster: AndreiAdi
Procentaj: 52.2% win
Câștigate: 12/23
Unități: -48
CFR Cluj - Rapid
Argument Pronostic
In cele sapte meciuri din play-off, CFR Cluj are trei victorii, o remiza si trei infrangeri. E greu de spus la cel nivel se afla ardelenii in acest moment si pare ca toata lumea il asteapta pe Dan Petrescu.

Bogdan Lobont nu a reusit sa aduca Rapidul pe linia de plutire, giulestenii ramanand cea mai slaba formatie din play-off.

Mai mult, rapidistii au si cea mai modesta ofensiva (7 goluri), respectiv cea mai inexacta defensiva (16 goluri incasate).

Acest duel are miza doar pentru formatia gazda. Rapid este la pamant si pare greu de crezut ca va regasi resursele necesare pentru a obtine un rezultat pozitiv din acest joc. Cred ca CFR Cluj se va impune fara prea mari probleme.
Pronostic: 
Victorie CFR Cluj & peste 1.5 goluri
Cota: 
1.60

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *