Pariul zilei propus de Lavinia – 01.03.2024

pontul zilei

Va urez tuturor o primavara cat mai frumoasa, sanatoasa si bogata! Chiar daca este sarbatoare, nu putem sta la distanta si speram sa facem o treaba buna, deoarece trebuie sa plecam cu dreptul intr-o luna asa frumoasa!

Pariul Zilei Azi – 01.03.2024

ore
minute
secunde

Monaco - PSG

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Monaco si PSG, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 24 din Franta: Ligue 1!


Monaco trebuie sa faca un meci mare in aceasta seara, deoarece sunt intr-o pozitie riscanta. Cu 41 de puncte acumulate in 23 de meciuri, acestia ocupa in acest moment pozitia a 3-a, ultima ce o califica direct in grupele UEFA Champions League. Nice este la un singur punct in spatele lor, asa ca orice pas gresit o poate costa un loc atat de important. Evolueaza pe teren propriu si spera sa isi spele rusinea din meciul tur, iar in acest sezon trebuie sa profite de faptul ca PSG nu este o echipa asa de puternica in deplasare.


De cealalta parte, PSG domina campionatul intern si in acest sezon. Cu 54 de puncte acumulate in 23 de meciuri, acestia deja si-au luat un avans considerabil fata de celelalte candidate la titlu si nu cred ca se mai poate intampla ceva. Totusi, este un meci important pentru ei, deoarece intalnesc un adversar puternic si cu siguranta vor incerca sa arate bine. Mergem pe varianta ambele echipe marcheaza si speram sa vedem o partida frumoasa!

Pontul Zilei - 01.03.2024

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 40% win
Câștigate 4/10
Unități -335

Pronostic Monaco – PSG

Ambele echipe marcheaza

Cota

1.53

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 NAN % ( voturi)
( voturi)
X NAN % ( voturi)
( voturi)
2 NAN % ( voturi)
( voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *