Pariul zilei propus de Lavinia – 04.03.2024

pontul zilei

Atletico Madrid si-a rezolvat meciul inca din prima repriza, asa ca pontul nostru a fost din nou castigator! Speram sa incepem saptamana cu dreptul, deoarece suntem la inceput de luna si avem nevoie de un profit cat mai are, mai ales pentru moral!

Pariul Zilei Azi – 04.03.2024

ore
minute
secunde

Omonia - Anorthosis

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Omonia si Anothosis, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 28 din Play Off-ul pentru Cyta Championship din Cipru!

 

Omonia trebuie sa traga tare si sa fie foarte atenta la rezultate, deoarece au ca obiectiv o clasare pe podium si automat calificarea in Europa, dar pentru moment sunt ceva mai in spate. Dupa 27 de meciuri disputate acestia au acumulat 52 de puncte si se claseaza pe pozitia a 4-a in clasament, la 3 puncte in spatele celor de la AEK Larnaca si la 4 de Aris. Nu mai este loc de pasi gresiti, mai ales cand evolueaza pe teren propriu si au in fata un adversar mai mult decat accesibil.

 

De cealalta parte, Anorthosis pare a fi doar la numar in acest Play Off. Pe ultima pozitie clasata, aceasta a strans 48 de puncte si are un goalveraj destul de slab. Rezultatele din ultima perioada sunt si ele negative si nu cred ca vin astazi cu un elan prea mare spre victorie. Mergem direct pe varianta 1 solist si speram sa vedem un meci bun al celor de la Omonia!

Pontul Zilei - 04.03.2024

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 40% win
Câștigate 4/10
Unități -335

Pronostic Omonia – Anorthosis

1

Cota

2.15

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 50 % (1 voturi)
(1 voturi)
X 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
2 50 % (1 voturi)
(1 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *