Pariul zilei propus de Lavinia – 05.03.2024

pontul zilei

Omonia s-a distrat in meciul de aseara cu Anorthosis, asa ca pontul nostru la o cota de 2+ a fost castigator! Speram sa continuam forma buna cu care am inceput luna si astazi, chiar daca oferta nu este una prea interesanta. 

Pariul Zilei Azi – 05.03.2024

ore
minute
secunde

Spennymoor - Alfreton

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Spennymoor si Alfreton, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 16 din Anglia: National League North!


Spennymoor este o formatie de mijlocul clasamentului in aceasta liga si nu are niciun obiectiv pentru cea de-a doua parte a sezonului. Acestia ocupa pozitia a 13-a in clasament, avand acumulate 49 de puncte in 35 de meciuri si pot spune ca se afla pe un loc caldut. La distanta mare de locurile de retrogradabile si fara sanse nici macar la Play Off-ul de promovare, Spennymoor evolueaza fara frica si cu multa lejeritate.


De cealalta parte, Alfreton isi joaca cartea in privinta promovarii in acest sezon. Cu 57 de puncte acumulate in 35 de meciuri, se afla pe pozitia a 6-a si spera chiar la o clasare pe podium, pentru a evolua direct in semifinalele Play Off-ului de promovare. Se anunta un meci foarte interesant in aceasta seara, iar bookmakerii ofera niste cote echilibrate, deoarece se asteapta si ei la o disputa pe viata si pe moarte intre cele doua formatii. Mergem pe varianta ambele echipe marcheaza si primim o cota foarte frumoasa!

Pontul Zilei - 05.03.2024

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 40% win
Câștigate 4/10
Unități -335

Pronostic Spennymoor – Alfreton

Ambele echipe marcheaza

Cota

1.85

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 100 % (1 voturi)
(1 voturi)
X 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
2 0 % (0 voturi)
(0 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *