Pariul zilei propus de Lavinia – 09.03.2024

pontul zilei

Pontul zilei de ieri a fost necâștigător, din cauza faptului ca Napoli nu a reușit sa se impună pe teren propriu în fata celor de la Torino. Speram sa ne revenim rapid astăzi și sa facem o treaba buna, deoarece avem nevoie de cât mai multi pași câștigători!

Pariul Zilei Azi – 09.03.2024

ore
minute
secunde

Trabzonspor - Karagümrük

Pentru meciul zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Trabzonspor și Karagumruk, meci ce contează pentru etapa cu numărul 29 din Turcia: Super Lig!

 

Trabzonspor a avut o șansă foarte buna în ultima etapa sa se distanțeze pe locul al 3-lea. Besiktas pierduse derby-ul cu Galatasaray, iar ei aveau nevoie de o simpla victorie pe terenul celor de la Alanyaspor, formație din subsolul clasamentului. Echipa a fost de nerecunoscut în acel meci și au pierdut fără drept de apel, cu scorul de 3:1. Astăzi nu mai este loc de alți pași gresii, deoarece sunt foarte aproape sa iei piardă locul al 3-lea. Evoluează pe teren propriu, au în fata un adversar modest, așa ca trebuie sa se impună.

 

De cealaltă parte, Karagumruk se afla pe poziția a 16-a în acest moment, fiind ultima echipa ce se salvează de la retrogradare. Linia este una foarte fina, deoarece Karagumruk are 29 de puncte acumulate în 28 de etape, și sunt la egalitate cu Hatayspor, formație ce se afla pe loc de retrogradare. Au nevoie de puncte ca de aer, dar în aceasta după-amiaza întâlnesc un adversar puternic și la fel de motivat ca ei. Nu cred ca le pot face fata, așa ca mergem direct pe varianta 1 solist!

Pontul Zilei - 09.03.2024

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 40% win
Câștigate 4/10
Unități -335

Pronostic Trabzonspor – Karagümrük 

1

Cota

1.80

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
X 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
2 100 % (1 voturi)
(1 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *