Pariul zilei propus de Lavinia – 10.04.2024

pontul zilei

Pontul zilei de ieri a fost castigator dupa doar 12 minute. Real Madrid si Manchester City au facut un meci pe cinste si s-au ridicat la nivelul asteptat. Speram ca si astazi sa vedem meciuri frumoase in Champions League si sa ne mai bucuram de inca un pas verde!

Pariul Zilei Azi – 10.04.2024

ore
minute
secunde

Atl. Madrid - Dortmund

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Atletico Madrid si Borussia Dortmund, meci ce conteaza pentru turul sferturilor de finala din UEFA Champions League!


Atletico Madrid a suferit mult in ultima etapa de calificare din Champions League, dar experienta si capacitatea de a gestiona momentele importante si-au spus cuvantul. Au intalnit un Inter foarte puternic, si chiar daca au pierdut meciul tur si au fost condusi pe teren propriu, acestia au gasit forta sa duca meciul pana la capat si sa se califice la loviturile de departajare. Norocul a fost de partea lor si la tragerea la sorti, astfel intalnind cel mai slab cotat din cei ramasi. Astazi evolueaza pe teren propriu si am mare incredere ca Simeone va pregati o tactica speciala pentru acest meci.


De cealalta parte, Borussia Dortmund a intalnit un adversar modest in ultima faza, pe PSV. Cu un egal in Olanda si o victorie cu 2:0 in Germania, acestia si-au luat biletele pentru urmatorul tur. Borussia Dortmund este o echipa buna, dar mi se pare putin depasita de nivelul competitiei. Daca este sa ne uitam si la restul adversarelor, Dortmund este de departe cea mai slab cotata formatie. Am incredere in Atletico pentru meciul din aceasta seara, asa ca mergem direct pe varianta 1 solist!

Pontul Zilei - 10.04.2024

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 50% win
Câștigate 11/22
Unități -290

Pronostic Atl. Madrid – Dortmund

1

Cota

1.81

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
X 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
2 100 % (1 voturi)
(1 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *