Pariul zilei propus de Lavinia – 11.03.2024

pontul zilei

Trabzonspor s-a distrat in weekend, asa ca noi bifam inca un pont castigator. Speram sa facem o treaba minunata si astazi pentru a incepe saptamana cu dreptul. Oferta nu este una stralucitoare, dar am gasit un pont foarte interesant!

Pariul Zilei Azi – 11.03.2024

ore
minute
secunde

Nea Salamis - AEL Limassol

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Nea Salamis si AEL Limassol, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 30 din Play Out-ul din Cipru: Cyta Championship!

 

Nea Salamis nu a avut forta necesara pentru a ocupa la final de sezon regulat un loc in Play Off, dar sunt destul de linistiti in acest moment. Dupa 29 de runde acestia au acumulat 37 de puncte si se afla pe pozitia a 9-a, la egalitate de puncte cu adversara de astazi. Locurile de retrogradare sunt la distanta mare, fiind o diferenta de 19 puncte pana la Doxa, prima formatie ce retrogradeaza. Se pot distra in acest Play Out si chiar ma astept sa vedem un joc deschis din partea lor.

 

De cealalta parte, AEL Limassol se afla exact in aceeasi situatie ca adversara de astazi. Cu acelasi numar de puncte, acestia nu mai au nimic de aparat sau castigat in Play Out. Problema retrogradarii este rezolvata de mult, asa ca speram si din partea lor la un joc cat mai deschis. Meciurile directe dintre cele doua formatii au fost mereu atractive din punct de vedere al golurilor, asa ca mizam si noi pe un asemenea scenariu!

Pontul Zilei - 11.03.2024

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 40% win
Câștigate 4/10
Unități -335

Pronostic Nea Salamis – AEL Limassol

Ambele echipe marcheaza

Cota

1.65

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 NAN % ( voturi)
( voturi)
X NAN % ( voturi)
( voturi)
2 NAN % ( voturi)
( voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *