Pariul zilei propus de Lavinia – 23.04.2024

pontul zilei

In primul rand vreau sa transmit la multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! Sevilla ne-a facut seara frumoasa prin victoria cu Mallorca, asa ca pontul nostru cu cota 2 a fost verde. Speram sa ne pastram moralul si inspiratia, asa ca atacam si astazi o cota foarte frumoasa din Premier League!

Pariul Zilei Azi – 23.04.2024

ore
minute
secunde

Arsenal - Chelsea

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Arsenal si Chelsea, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 29 din Anglia: Premier League!


Suntem pe final de sezon si in Premier League, iar lupta la titlu este una foarte stransa, fiind implicate 3 echipe. Arsenal, Liverpool si Manchester City vor lupta cu siguranta pana la ultima secunda pentru sansa de a pune mana pe un trofeu. Tunarii sunt proaspat eliminati din Champions League, asa ca singura lor sansa de a mai salva acest sezon, este castigarea campionatului. In aceasta seara nu au voie sa piarda niciun punct, dar ma astept sa intampine probleme serioase in drumul spre cele trei puncte.


De cealalta parte, Chelsea si-a dat drumul foarte greu la joc in acest sezon si din pacate nu mai au sanse sa obtina nimic. Proaspat eliminati din FA CUP de catre Manchester City, se pot bucura doar de fotbal in aceasta perioada. Echipa trece printr-un moment foarte bun, in campionat reusin sa marcheze numai putin de 14 goluri in ultimele 4 jocuri. Ma astept sa vedem un meci disputat si cu ocazii de ambele parti, asa ca mergem direct pe varianta ambele echipe marcheaza!

Pontul Zilei - 23.04.2024

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 0% win
Câștigate 0/1
Unități -100

Pronostic Arsenal – Chelsea

Ambele echipe marcheaza

Cota

1.70

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 0 % (0 voturi)
(0 voturi)
X 100 % (1 voturi)
(1 voturi)
2 0 % (0 voturi)
(0 voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *