Pontul zilei propus de Lavinia – 09.05.2024

pontul zilei

Karagumruk a cedat complet pe finalul partidei de ieri cu Trabzonspor, asa ca nu au reusit sa marcheze nici macar un gol pentru a avea pontul zilei castigator. Avem un start de luna foarte slab si trebuie sa ne revenim rapid pentru a nu cadea intr-o gaura prea greu de recuperat dupa.

Pariul Zilei Azi – 09.05.2024

ore
minute
secunde

Lavinia e în formă!

3 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Silkeborg - Aarhus

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Silkeborg si Aarhus, meci ce conteaza pentru finala Cupei din Danemarca!

 

Meciul din aceasta seara poate insemna salvarea sezonului pentru ambele formatii. Atat Silkeborg cat si Aarhus au dezamagit in acest an si sunt pe locurile 5 si 6 in Play Off, fara sanse sa mai prinda un loc de Europa prin campionatul intern. Silkeborg pleaca cu prima sansa la victorie si la castigarea trofeului astazi, dar cu siguranta nu vor avea un meci usor. Este o partida de care pe care, asa ca ma astept sa vedem un duel foarte tensionat si echilibrat.

 

De cealalta parte, Aarhus nu prea mai stie cum este sa castigi in ultima perioada. Au trecut prin niste rezultate slabe, dar de fiecare data au reusit sa marcheze cel putin un gol. Numai de la Nordsjaelland au primit 10 goluri in 2 meciuri in ultima luna. Totusi, cred ca astazi vom vedea o alta fata a acestora si ma astept sa fie una pozitiva. Mergem pe varianta ambele echipe marcheaza si sper sa prindem o cota frumoasa de care avem mare nevoie!

Pontul Zilei - 09.05.2024

Proiect: Pariul zilei
Procentaj: 45% win
Câștigate 5/11
Unități -260

Pronostic Silkeborg – Aarhus

Ambele echipe marcheaza

Cota

1.85

Tot azi mai joacă și:

Votează aici pronosticul tău!

1
X
2

Rezultate voturi!

1 NAN % ( voturi)
( voturi)
X NAN % ( voturi)
( voturi)
2 NAN % ( voturi)
( voturi)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *