Africa de Sud – DR Congo ponturi pariuri 10.02.2024

africa de sud dr congo ponturi pariuri

Cupa Africii pe Națiuni se dispută în perioada 13 ianuarie – 11 februarie în Coasta de Fildeș, iar competiția se apropie de final, finala mică urmând să se dispute între Africa de Sud și DR Congo, surpriza acestei competiții.

 

Partida se va disputa pe Stade Felix Houphouet-Boigny din Abidjan, un stadion de 35.000 locuri, începând cu ora 22:00.

 

Urmăriți avancronica partidei și pronosticul propus la casa de pariuri Superbet!

ore
minute
secunde

Paul0722 e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Africa de Sud

Africa de Sud participă la Cupa Africii pe Națiuni doar din 1996, an în care au și câștigat singurul lor trofeu, la ultimele 3 participări au ajuns de două ori în sferturi și o dată nu au trecut de grupe.

 

La această competiție și-au depășit așteptările, dar sunt dezamăgiți după ce au pierdut la loviturile de departajare calificarea în finală.

 

Au încheiat grupa E pe poziția secundă, cu 4 puncte, fiind învinși cu 2-0 de Mali, apoi au trecut cu 4-0 de Namibia pentru ca în ultimul meci al grupei să remizeze 0-0 cu Tunisia.

 

În optimi au învins neașteptat una din cele mai puternice echipe ale continentului, 2-0 pe Maroc, pentru ca în sferturi să treacă doar la lovituri de departajare de Capul Verde, în primele 90 de minute scorul fiind 0-0.

 

Semifinala a însemnat un meci în care au fost dominați de la cap la coadă, Nigeria fiind o echipă mai bună, la finalul celor 90 de minute scorul a fost 1-1, cu un gol egalizator al Sud Africanilor marcat în minutul 90, iar la loviturile de departajare au ratat în două rânduri.

DR Congo

DR Congo este o echipă care a suferit mai multe schimbări în istoria lor, la fel ca toate țările africane, dar au pus accent pe fotbal, având o echipă care îi reprezintă cu mândrie.

 

În Cupa Africii au două titluri adjudecate, dar de când au preluat denumirea de DR Congo au mai obținut două medalii de bronz, iar la ultimul turneu final nu s-au calificat.

 

Au început turneul cu 3 remize în grupă, 1-1 cu Zambia, 1-1 cu Maroc și 0-0 cu Tanzania, reușind să se califice de pe poziția a 2-a.

 

În optimi au reușit surpriza și au eliminat pe Egipt, după 1-1 la finalul prelungirilor și o calificare obținută la lovituri de departajare, iar în sferturi au eliminat pe Guinea după un meci spectaculos, încheiat cu scorul de 1-3.

 

Semifinala a reprezentat un meci în care nu au reușit lucruri importante, fiind învinși de țara gazdă cu scorul de 1-0, iar locul 3 ar reprezenta o performanță notabilă.

Echipe probabile

Africa de Sud

Football Field
Williams
Mudau
Xulu
Mvala
Modiba
Tau
Mokoena
Sithole
Zwane
Makgopa
Lepasa

DR Congo

Football Field
Mpasi
Kalulu
Mbemba
Inonga
Masuaku
Elia
Pickel
Kakuta
Moutoussamy
Wissa
Bakambu

Istoric confruntări directe

Ultimul meci direct s-a disputat în luna septembrie a anului trecut, un joc amical câștigat de Africa de Sud cu scorul de 1-0.

Africa de Sud - DR Congo ponturi pariuri

Africa de Sud - DR Congo
Argument Pronostic
Africa de Sud este o națională dezamăgită în urma eliminării din semifinale, au făcut un joc bun, au egalat pe final de joc, dar ghinionul a făcut ca ei să ajungă în această finală mică, poziția a 3-a fiind una pe care și-o doresc.

DR Congo a pierdut în fața gazdei, iar acum, un loc 3 ar reprezenta o adevărată performanță pe care la începutul turneului nu o anticipau.

Consider că vom avea parte de un meci cu niște jucători puțin mai relaxați, este greu să te motivezi după ce ai pierdut șansa de a juca o finală, iar asta sperăm să ajute la spectacol și la goluri marcate.
Pronostic: 
Ambele echipe marchează!
Cota: 
1.90

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *