Ath. Bilbao – Granada ponturi pariuri 19.04.2024

ath. bilbao granada ponturi pariuri

Partida care deschide etapa cu numărul 32 din La Liga va avea loc pe San Mames unde Bilbao o întâlnește pe Granada de la ora 22:00. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 4, Orange Sport 4 și Prima Sport 4.

ore
minute
secunde

Ath. Bilbao

Dupa ce au triumfat în Copa Del Rey, elevii lui Ernesto Valverde mai au un obiectiv de atins pe acest final de sezon: grupele Ligii Campionilor.

Bascii se tin tare în clasament, numără 4 lungimi fata de Atletico cu 7 etape de disputat pana la finalul stagiunii. Din păcate, nu aliniază cea mai buna forma de joc, iar după 2 succese la rând se văd cu un singur punct în precedentele 2 runde. Au cedat la Madrid cu Real, 0-2, iar în runda trecută au scos doar un punct acasă, 1-1 cu Villarreal.

Nu sunt probleme de lot.

Granada

Cu multe schimbări pe banca tehnica în speranță ca poate evita retrogradarea, Granada mai are doar șanse pur matematice pentru a se salva de La Liga 2, insa putin probabil sa reușească acest lucru.

Elevii lui Sandoval sunt pe locul 19 în clasament cu doar 17 puncte, la 11 de o ieșire din zona roșie, iar numărul de jocuri rămase este doar de 7. Totuși, după o lunga serie de înfrângeri, Granada a spart gheata în weekend-ul precedent și s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în fata lui Alves, fiind al 3-lea succes din aceasta stagiune.

Oscar Melinda si Raul Torrente sunt incerți din cauza unor probleme la stomac.

Echipe probabile

ATH. BILBAO

Football Field
Simon
De Marcos
Vivian
Paredes
Yuri
Ruiz de Galarreta
Sancet
Prados
I Williams
Guruzeta
N Williams

GRANADA

Football Field
Batalla
Mendez
Rubio
Miquel
Neva
Pellistri
Gumbau
Ruiz
Jozwiak
Boye
Uzuni

Istoric confruntări directe

Granada este neinvinsa in ultimele 3 jocuri directe cu Bilbao. A scos o remiza în tur, 1-1.

Ath. Bilbao - Granada ponturi pariuri

Ath. Bilbao - Granada
Argument Pronostic
Gazdele au toate ingredientele necesare pentru a pregăti un succes pe cinste în aceasta seara și cred ca vor găsi rețeta câștigătoare. Merg așadar pe succesul bascilor la minim 2 goluri diferența.

Bilbao nu a mai pierdut acasă din etapa 1 cu Real Madrid, adică luna august.

Au fost lipsiți de șansă în duelul cu Villarreal fiind egalați în ultimul minut și cred ca acum vor revanșa în fata fanilor. Au mare nevoie de cele 3 puncte, altfel șansa ocupării unui loc în Top Four scade destul de mult.

Granada simte din nou bucuria unei victorii după o lunga perioada de pauza, dar asta nu a schimbat prea mult situația din clasament. Încă are nevoie de puncte și bineînțeles de multa șansă în astfel de dueluri.

Totuși, cum deplăsările nu sunt punctul forte, nu o văd sa plece cu punct de pe San Mames. Din nevoia de puncte, va ieși la joc fapt ce poate favoriza la un scor mare în dreptul gazdelor.
Pronostic: 
Ath. Bilbao castiga la minim 2 goluri diferenta
Cota: 
1.80

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *