Bayern – Arsenal ponturi pariuri 17.04.2024

bayern arsenal ponturi pariuri

Mansa retur a sferturilor de finala a Ligii Campionilor dintre Bayern si Arsenal va avea loc miercuri, 17 aprilie, de la ora 22:00, pe „Allianz Arena”, unde se anunta o atmosfera incendiara.

Trupa pregatita de Thomas Tuchel este cotata cu prima sansa la victorie, dar si la calificarea in semifinale. Partida se va transmite pe trei posturi TV: Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

ore
minute
secunde

AndreiAdi e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Bayern

Bayern mai are doar Liga Campionilor drept tinta in acest sezon, deoarece a ratat obiectivele pe plan intern. Leverkusen a cucerit in premiera titlul de campioana in Bundesliga, dupa un sezon fara greseala sub conducerea lui Xabi Alonso.

Bavarezii au castigat fara probleme o grupa cu FC Copenhaga, Galatasaray si Manchester United, iar in optimile Champions League au dat peste Lazio. Italienii au castigat suprinzator mansa tur cu 0-1, insa la retur, gruparea din Munchen s-a impus cu 3-0 si s-a calificat in faza urmatoare.

Dupa trei partide consecutive fara succes, formatia pregatita de Thomas Tuchel a obtinut o victorie, in ultima etapa din Bundesliga reusit sa se impuna pe teren propriu cu Koln, castigand cu 2-0.

Pentru acest meci, Sacha Boey, Tarek Buchmann, Kingsley Coman, Serge Gnabry, Gabriel Marusic si Bouna Sarr sunt accidentati, iar Alphonso Davies este suspendat.

Arsenal

Dupa sase sezoane consecutive in care au lipsit din Champions League, cei de la Arsenal impresioneaza in cea mai importanta competitie inter-cluburi a lumii. Englezii au castigat o grupa din care au mai facut parte Lens, Sevilla si PSV, iar in optimile Ligii Campionilor au intalnit-o pe FC Porto.

Portughezii s-au impus cu 1-0 in tur, iar englezii au castigat returul cu un rezultat similar. Soarta calificarii a fost decisa la loviturile de departajare cand „tunarii” au reusit sa ajunga in aceasta faza a competitiei.

Elevii lui Mikel Arteta vin dupa o infrangere suferita in campionat, pierzand cu 0-2 duelul de pe teren propriu cu Aston Villa. Au pierdut astfel teren in lupta pentru titlu, cedand primul loc al clasamentului din Premier League.

Jurrien Timber ramane singurul jucator indisponibil din tabara englezilor.

Echipe probabile

Bayern

Football Field
Neuer
Kimmich
De Light
Dier
Guerreiro
Muller
Laimer
Musiala
Goretzka
Sane
Kane

Arsenal

Football Field
Raya
White
Saliba
Gabriel
Tomiyasu
Odegaard
Jorginho
Rice
Saka
Havertz
Martinelli

Istoric confruntări directe

In afara meciului tur din acest sezon, cele doua formatii s-au mai intalnit in optimile de finala UEFA Champions League din sezonul 2016-2017. Atunci, bavarezii se impuneau si in tur si la retur cu scorul de 5-1.

Bayern - Arsenal ponturi pariuri

Tipster: AndreiAdi
Procentaj: 61.8% win
Câștigate: 34/55
Unități: 546
Bayern - Arsenal
Argument Pronostic
Bayern s-a descurcat destul de bine in turul de la Lontra. Bavarezii au fost condusi cu 1-0, insa la un moment dat au revenit la 1-2. Vestea mai putin buna este ca germanii nu se vor putea baza pe Alphonso Davies, suspendat pentru aceasta partida dupa ce a incasat cartonasul galben in meciul tur.

Arsenal are in fata o adversara dificila, fiind fara victorie in ultimele patru intalniri din Champions League. In afara partidei din tur, "tunarii" au fost invinsi in celelalte trei intalniri cu acelasi scor de 5-1.

In prima mansa, cele doua formatii au incheiat la egalitate partida din Anglia, intr-un spectaculos 2-2, astfel ca lupta pentru calificarea in semifinale ramane deschisa. Ambele echipe au in componenta jucatori de atac de exceptie, astfel ca exista toate premisele sa se inscrie cel putin la fel de mult ca pe "Emirates Stadium".
Pronostic: 
Ambele echipe marcheaza
Cota: 
1.57

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *