Caută
Close this search box.

Bilbao – Valladolid ponturi pariuri 28.04.2021

pronosticuri pariuri bilbao vs valladolid

Miercuri avem meci in LaLiga. Athletic Bilbao va juca cu Real Valladolid, partida urmand sa se dispute pe Estadio San Mames, cu incepere de la ora 20:00. Urmareste acest articol pentru a afla mai multe informatii utile. Vezi si care este propunerea mea de la acest joc!

pronosticuri pariuri bilbao vs valladolid

Bilbao.

Si-a recapatat moralul dupa succesul impresionant obtinut in fata liderului Atletico Madrid; s-a impus cu 2-1, Berenguer si Inigo Martinez fiind cei doi marcatori ai bascilor.

Unai Vencedor a fost avertizat cu cartonas galben si astfel va fi suspendat pentru acest joc (cumul de 5 cartonase galbene). Ander Capa s-a lovit la genunchi si este foarte probabil ca si acesta sa fie indisponibil miercuri.

Inaki Williams si Unai Lopez au intrat de pe banca, dar cred ca de aceasta data vor fi inclusi in primul 11. Raul Garcia nu a putut juca cu Atletico Madrid, insa sunt sanse mari ca sa revina in lot.

Valladolid.

A avut victoria „in mana” in etapa precedenta de fotbal Spania LaLiga, insa la finalul partidei s-a multumit cu doar 1 punct. Este al 6-lea meci consecutiv pe care nu reuseste sa il castige. Ca urmare, continua sa aiba o situatie delicata in clasament, inainte de acest joc aflandu-se pe ultimul loc retrogradabil.

Dat fiind faptul ca este imprumutat de la adversara din aceasta confruntare, Kenan Kodro NU are drept de joc. Raul Garcia si Javi Sanchez au absentat in ultimul meci din cauza accidentarilor si raman in continuare sub semnul intrebarii.

Sergio Guardiola a intrat de pe banca in partida cu Cadiz, dar sunt sanse mari ca de aceasta data sa fie trimis inca din primul minut.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Bilbao (4-4-2): Simon – Lekue, Nunez, Martinez, Balenziaga – Oscar de Marcos, Unai Lopez, Dani Garcia, Berenguer – Inaki Williams, Raul Garcia.

Valladolid (4-4-2): Roberto Jimenez – Janko, Fernandez, El Yamik, Olaza – Plano, Mesa, Alcaraz, Orellana – Weissman, Guardiola.

Absenti.

  • Bilbao: Vencedor, Capa, Berchiche, Nolaskoain, Muniain, Alvarez.
  • Valladolid: Raul Garcia, Kodro, Javi Sanchez.

Istoric Confruntari Directe.

  • In ultimele 3 intalniri directe din LaLiga s-a marcat din ambele tabere.
  • Precedentele 2 confruntari directe disputate pe Estadio San Mames s-au incheiat cu acelasi scor: 1-1.

Ponturi pariuri Bilbao – Valladolid – ionel_iulian94.

Dupa succesul cu Atletico Madrid, sunt de parere ca Athletic Bilbao va aborda cu mare incredere acest joc si va reusi sa castige cel putin o repriza. Pariul zilei de la meciul de pe Estadio San Mames, Bilbao castiga oricare repriza, are cota 1.44 la Betfair.

In fiecare din ultimele 7 meciuri de campionat jucate pe Estadio San Mames, echipa gazda a luat cel putin o repriza.

Formatia pregatita actualmente de Marcelino Garcia Toral are de luat o revansa dupa ce Valladolid a castigat cu 2-1 meciul din turul campionatului.

Pronostic Bilbao – Valladolid & Cota: Bilbao castiga oricare repriza – 1.44