Caută
Close this search box.

Burgos – Mallorca ponturi pariuri 07.01.2024

burgos mallorca ponturi pariuri

Saisprezecimile Copei del Rey le va așeza fata în fata pe Burgos și Mallorca începând cu ora 13:00 pe Estadio El Plantio. Meciul nu va fi transmis în România.

ore
minute
secunde

Burgos

Este o formatie cu doar 38 de ani de la infintare și care de cca. 3 sezoane activează în Segunda Division, în precedentele doua reușind sa termine aceeași poziție, a 11-a.

 

Nici sezonul acesta nu este diferit deoarece ocupa exact același loc cu 30 de puncte la activ, fiind la 7 puncte de podium, insa prezintă o serie de 8 jocuri consecutive fără înfrângere.

 

A ajuns în turul 3 de calificare în Copa del Rey după o pauza de 10 ani, în precedentele 3 ediții a părăsit competiția după al doilea tur.

Mallorca

Spre deosebire de formația gazda, trupa lui Aguirre se afla în La Liga de 3 sezoane, iar anul trecut a semnat cea mai buna clasare din ultimele 4 prezente în primul esalon, incheiand competiția pe locul 9.

 

Dupa ce nu pierduse de la finalul lunii noiembrie și numără 6 jocuri fără înfrângere, Mallorca a debutat în 2024 cu o înfrângere tot la Madrid, 0-1 cu Real, partida în care nu a avut niciun șut pe spațiul portii “los blancos”.

 

A câștigat o singura data Copa del Rey in 2003. În urma cu doua ediții a semnat performanta de a se califica pana în sferturi, iar anul trecut s-a oprit în optimi.

Echipe probabile

BURGOS

Football Field
Churripi
Navarro
Cordoba
Elgezabal
Martin
Gonzalez
Curro
Atienza
Appin
Bermejo
Espiau

MALLORCA

Football Field
Cuellar
Gonzalez
Copete
Raillo
Llabres
Morlanes
Maffeo
Van der Heyden
Rodriguez
Larin
Abdon

Istoric confruntări directe

Este prima confruntare oficială între cele doua formații.

Burgos - Mallorca ponturi pariuri

Tipster: Andrew
Procentaj: 42.9% win
Câștigate: 15/35
Unități: -780
Burgos - Mallorca
Argument Pronostic
Desi nu va avea în fata un adversar prea accesibil, cred în valoarea și experiența grupului lui Aguirre care poate sa avanseze în detrimentul formației din liga secunda. Merg așadar în 2 solist.

Burgos s-a mentinut in La Liga 2 în ultimele sezoane, chiar pe un loc decent, dar nu a ieșit cu nimic în evidenta nici în aceasta stagiune și nu o văd capabilă sa facă o impresie mai buna în Cupa.

Are într-adevăr o serie pozitivă de rezultate care cred insa ca se va termina în aceasta după-amiaza.

Mallorca a disputat deja un meci in 2024 tocmai în Capitala și cred ca oamenii lui Aguirre și-au făcut încălzirea înaintea meciului de Cupa.

Au abordat serios ultimele doua ediții în aceasta competiție și ii văd capabili sa avanseze și acum măcar pana în optimi.
Pronostic: 
2 solist
Cota: 
2.40

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *