Cagliari – Lecce ponturi pariuri 05.05.2024

cagliari lecce ponturi pariuri

Prima partida programată a zilei de duminica din fotbalul italian isi are start-ul de la ora 13:30 și la va alinia la centru pe Cagliari și Lecce. Confruntarea contează pentru etapa cu numărul 35 din Serie A și va putea fi urmărită pe Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

ore
minute
secunde

Andrew e în formă!

3 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Cagliari

Formatia lui Claudio Ranieri nu a scăpat nici pe departe de emoțiile retrogradării fiind la doar 3 puncte de Udinese, insa prezintă o forma de joc relativ buna în aceasta ultima perioada.

Într-adevăr, Cagliari are un singur succes în precedentele 5 etape, dar trebuie punctat faptul ca nu a pierdut în fata unor adversari ca Atalanta (2-1), Juventus și Inter (2-2). Paradoxal, a cedat în weekend-ul precedent, 0-3 pe terenul celor de la Genoa.

Pavoletti, Mancosu si Viola sunt accidentați.

Lecce

Spre deosebire de formația gazda, Lecce este la 7 puncte de zona roșie cu 4 etape rămase de disputat și trăiește ceva mai liniștită finalul de sezon.

Este primul de la revenirea din Serie B și are toate șansele sa continue și din toamna. Elevii lui Gotti traversează și un moment foarte bun, sunt neînvinși de 3 etape, iar în acestea a reușit sa câștige și 2 jocuri, 1-0 la Empoli și 3-0 cu Sassuolo. A primit vizita Monzei în weekend insa a scos doar o remiza, 1-1.

Mohamed Kaba este incert, iar Ramadani mai are de așteptat o săptămână pentru a reveni la antrenamente.

Echipe probabile

CAGLIARI

Football Field
Scuffet
Zappa
Dossena
Mina
Augello
Makoumbou
Gaetano
Sulemana
Nandez
Shomorudov
Luvumbo

LECCE

Football Field
Falcone
Gendrey
Baschirotto
Pongracic
Gallo
Oudin
Ramadani
Blin
Dorgu
Piccoli
Krstovic

Istoric confruntări directe

Ultimele 3 jocuri directe s-au încheiat la egalitate, inclusiv partida din tur, scor 1-1. O singura victorie are Lecce pe terenul lui Cagliari, cea din 2012.

Cagliari - Lecce ponturi pariuri

Tipster: Andrew
Procentaj: 58.3% win
Câștigate: 14/24
Unități: 135
Cagliari - Lecce
Argument Pronostic
Cum Cagliari marchează pe banda rulantă acasă și are nevoie de puncte, cred ca nu poate pierde acest duel, astfel ca voi merge în șansă dubla pe gazde, dar și pe minim 2 goluri în meci.

Cagliari nu si-a asigurat prezenta și din sezonul viitor în primul eșalon și trebuie sa abordeze foarte serios aceasta confruntare.

Este echipa cu 5 jocuri fără înfrângere acasă și cu o medie de 2 goluri marcate. Cred ca seria va continua și acum.

Lecce mai are nevoie de câteva puncte pentru a fi sigura matematic de prezenta în Serie A, astfel ca merge la Cagliari sa scoată un rezultat favorabil.

Totuși, trupa lui Gotti s-a descurcat mai bine acasă în acest sezon, iar apărarea a arătat destul de rău în jocurile din deplasare. A câștigat doar pe terenul ultimelor 2 clasate, Sassuolo și Salernitana.
Pronostic: 
1X&2+
Cota: 
1.75

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *