Caută
Close this search box.

Cagliari – Torino ponturi pariuri 27.06.2020

cagliari torino ponturi pariuri 27062020

In runda cu numarul 28 din Serie A, Cagliari primteste vizita celor de la Torino pe Sardegna Arena de la ora 20:30. Pentru acest duel, am gasit un pont interesant  care are o cota de 1.60  la PublicWin. Citeste acest articol si vezi la final pontul recomandat.

cagliari torino ponturi pariuri 27062020

Cagliari

Gazdele acestei partide au castigat primul meci in ultima etapa dupa 13 partide in care n-au simtit gustul unei victorii. Dupa ce au luat toate cele 3 puncte conta lui SPAL, Cagliari a urcat pe locul 10 si are 35 de puncte in acest moment.

In cele 27 de meciuri disputate in acest sezon de Serie A, Cagliari a reusit doar 9 victorii iar 5 dintre acestea au fost pe teren propriu. Nu sta prea bine nici la capitolul golaveraj, ei avand 43 de goluri inscrise si 42 primite.

Walter Zenga nu se poate baza pe 5 jucatori importanti dar are si doua vesti bune, Luca Ceppitelli si Luca Cigarini au revenit dupa suspendare.

cagliari - torino ponturi 27 iunie 2020

Torino

De la venirea lui Longo Moreno pe banca celor de la Torino in locul lui Mazzari, acestia au obtinut o singura victorie in cele 5 partide. In ultimele 2 meciuri, Torino a obtinut un rezultat de egalitate contra celor de la Parma si o victorie contra celor de la Udinese.

Ocupa locul 13 in clasament avand doar 31 de puncte. Torino a obtinut acelasi numar de victorii ca si adversara sa din aceasta seara dar a si pierdut cu 4 meciuri mai mult decat acestia. Torino inca nu si-a rezolvat problemele din aparare, primind in total 46 de goluri si marcand doar 30. 

Cel mai bun marcator al echipei este Belotti cu 10 reusite. 

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Cagliari (3-5-2): Cragno – Klavan, Ceppitelli, Cacciatore – Pellegrini, Rog, Cigarini, Ionita, Nández – Pedro, Simeone

Torino (3-4-1-2): Sirigu – Izzo, Nkoulou, Bremer – Silvestri, Meite, Lukic, Aiana – Edera – Belotti, Zaza

Vezi toate cotele pentru Cagliari – Torino!

Absenti.

  • Cagliari: Radja Nainggolan, Faragò, Leonardo Pavoletti, Fabio Pisacane si Gastón Pereiro nu vor putea juca.
  • Torino: Daniele Baselli este singurul absent al celor de la Torino.

Istoric Confruntari Directe.

  • In tur, Cagliari a remizat pe terenul celor de la Torino, fiind al 3-lea egal consecutiv.
  • In precedentele 10 dispute, Torino a castigat 6 meciuri iar Cagliari niciunul.

Ponturi pariuri Cagliari – Torino – IulianBNG.

Cagliari nu a reusit sa obtina o victorie pe teren propriu in ultimele 5 partide. In ultimul meci, Cagliari a reusit sa nu primeasca gol dupa dupa ce in ultimele 17 partide a primit.

De partea cealalta, Torino vrea sa-si continue seria de meciuri fara infrangere dupa perioada de pauza. Oaspetii au pierdut doar 3 meciuri in precedentele 10 dispute la Cagliari.

Se intalnesc doua echipe cu mari probleme in aparare, chiar daca este o partida in care se anunta multe goluri, eu am sa mizez pe Torino ca nu va pierde.

Pronostic Cagliari – Torino: X sau 2 – 1.60