Celtic – Rangers ponturi pariuri 11.05.2024

celtic rangers ponturi pariuri

Un nou episod din Old Firm se disputa in aceasta după-amiaza de la ora 14:30 unde pe Glasgow Park avem parte de întâlnirea clasica dintre Celtic și Rangers. Duelul contează în cadrul etapei cu numărul 36 de campionat.

ore
minute
secunde

Andrew e în formă!

4 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Celtic

Desi toată lumea l-a regretat pe Postecoglou la începutul verii trecute, iata ca Brendan Rodgers a reușit sa conducă impecabil echipa în acest sezon și este aproape de un titlu cu Celtic.

Gruparea de pe Glasgow Park este lider de clasament cu 84 de puncte, cu 3 mai multe decât urmăritoarea din aceasta după-amiaza. Vine după 3 succese consecutive cu Șt. Mirren (3-0), Dundee FC (2-1) și Hearts (3-0). Rămâne neînvinsă în acest an pe teren propriu, reușind sa câștige 7 din cele 8 întâlniri disputate.

Doar James McCarthy este accidentat.

Rangers

Dupa un sezon precedent extrem de slab la cârma foștilor antrenori, iata ca Paul Clement a readus-o pe Rangers într-o lupta reala la titlu, având doar 3 puncte în spatele lui Celtic pe acest final de sezon.

Alb-albastrii ar fi putut sa fie mult mai aproape de Celtic insa au pierdut puncte importante în precedentele 5 etape. Au cedat cu 2-3 la Ross County și au făcut o remiza la Dundee FC, 0-0. De cca 2 etape reușesc sa câștige, au bifat victorii cu St. Mirren si Kilmarnock.

Abdallah Sima, Danilo, Cortes, Matondo si Ryan Jack sunt in continuare indisponibili.

Echipe probabile

CELTIC

Football Field
Hart
Johnston
Carter-Vickers
Scales
Taylor
O'Riley
McGregor
Hatate
Maeda
Kuhn
Furuhashi

RANGERS

Football Field
Butland
Tavernier
Davies
Souttar
Barisic
Diomande
Lundstram
Sterling
Lawrence
Silva
Dessers

Istoric confruntări directe

Celtic este neînvinsă în precedentele 7 jocuri directe cu Rangers de acasă. Ultima înfrângere a venit în 2020.

Celtic - Rangers ponturi pariuri

Tipster: Andrew
Procentaj: 61.5% win
Câștigate: 16/26
Unități: 320
Celtic - Rangers
Argument Pronostic
Au rămas doar 3 etape de disputat pana la final și eu cred ca Celtic poate irosi orice emoție în privința titlului cu o victorie în aceasta runda. Merg în 1 solist.

Celtic a aratat mult mai constant în aceasta a doua jumatate a sezonului, echipa a fost mult mai proaspăta și inspirată în multe momente ale jocurilor.

Ce-i drept, a pierdut pe mana ei 2 puncte în derby-ul precedent, iar acum nu ii văd pe elevii lui Rodgers sa facă aceleași greșeli. Cu 6 puncte avans, Celtic este 90% campioana.

Rangers este în fata celui mai decisiv meci al sezonului și nu poate avea în vedere decât victoria.

Elevii lui Clement sunt la 3 puncte de Celtic și au mare nevoie de succes, altfel șansele de a deveni campioni se reduc considerabil. Totuși, ținând cont de duelul din urma cu o luna, putin probabil sa scoată punct acum.
Pronostic: 
1 solist
Cota: 
1.90

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *