Chelsea – Chesterfield ponturi pariuri 08.01.2022

chelsea chesterfield ponturi pariuri

Chelsea si Chesterfield se vor infrunta sambata seara cu incepere de la ora 19.30 in cadrul fazei 32-imilor de finala ale Cupei Angliei. Este de asteptat ca formatia gazda sa se impuna lejer in fata unui adversar modest si sa faca spectacol pe Stamford Bridge.

chelsea chesterfield ponturi pariuri

Chelsea

A facut deja un pas mare catre finala Cupei Ligii Angliei dupa ce a trecut saptamana aceasta pe teren propriu de Tottenham cu scorul de 2-0, poti paria la case pariuri online pe un nou succes al sau.

Forma de moment este una buna, singurul esec in ultimele 23 de jocuri disputate in toate competitiile a fost pe terenul lui West Ham United.

De asemenea pe Stamford Bridge a pierdut un singur joc, contra liderului din Premier League, Manchester City, aceea fiind si unica partida din actualul sezon jucata acasa in care nu a marcat.

Chesterfield

Este liderul din National League, al 5-lea esalon al fotbalului englez, are 43 de puncte in clasament dupa 20 de etape, dar lupta pentru promovare este una deosebit de stransa, intre prima pozitie si locul 9 sunt doar 9 puncte.

Pana acum a disputat alte 3 tururi in Cupa Angliei trecand pe rand de Curzon Ashton, Southend si Salford. Daca prima adversara a provenit dintr-o liga inferiora celei in care evolueaza, urmatoarele au fost din National League, respectiv League Two.

Asemeni adversarei sale traverseaza o perioada de forma foarte buna, vine dupa numai putin de 14 partide consecutive fara esec in campionat si Cupa Angliei.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Chelsea (3-4-1-2): Bettinelli – Mbuyamba, Sarr, McClelland – Hudson-Odoi, Hall, Loftus-Cheek, Pulisic – Vale – Soonsup-Bell, Werner.

Chesterfield (3-5-2): Loach – Williams, Gunning, Whittle – King, Oyeleke, Mandeville, Weston, Miller – Tshimanga, Kahn.

Vezi aici toate cotele pentru Chelsea – Chesterfield!

Absenti.

Chelsea: Edouard Mendy – Cupa Africii pe Natiuni; N'Golo Kante, Thiago Silva – pozitivi Covid19; Ben Chilwell, Reece James, Trevoh Chalobah, Kai Havertz, Andreas Christensen – accidentati; Cesar Azpilicueta – incert.

Chesterfield: Luke Croll, Laurence Maguire – accidentati.  

Istoric confruntari directe.

Primul meci intre cele doua formatii de club a fost consemnat in anul 1905 fiind castigat de Chesterfield. La randul sau Chelsea s-a impus in urmatoarele 6 jocuri, ultimul succes a venit insa in editia 1949/1950 din Cupa Angliei.

Ponturi pariuri Chelsea – Chesterfield – Lily84.

Chelsea porneste clar ca mare favorita indiferent de primul 11 pe care il va alege Thomas Tuchel, oricum antrenorul gazdelor va trimite in teren si cativa jucatori importanti care revin dupa accidentari.

Chesterfield evolueaza in esalonul 5 al fotbalului englez, greu cred ca poate rezista mai mult de 30 de minute pe Stamford Bridge in fata campioanei Europei.

Ma astept la un succes categoric al albastrilor, dar si la o dominare copioasa, cu oaspetii incercand sa reziste aglomerand propriul careu si respingand cu disperare orice atac advers.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Fortuna. Daca vrei sa iei 500 RON de la Fortuna o poți face simplu – citește articolul Cod bonus Fortuna.

Pronostic Chelsea – Chesterfield: Chelsea sa castige & peste 2.5 goluri & peste 8.5 cornere cota 1.68