Crystal Palace – Manchester United ponturi pariuri 06.05.2024

crystal palace manchester united ponturi pariuri

Luni, in data de 06 mai, de la ora 22:00, se va disputa partida dintre Crystal Palace si Manchester United, aceasta contand pentru runda a 36-a din cadrul Premier League. Meciul se va juca pe „Selhurst Park” si va putea fi urmarit pe canalele Digi Sport 2 si Prima Sport 2.

ore
minute
secunde

AndreiAdi e în formă!

3 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Crystal Palace

Formatia pregatita de Oliver Glasner nu impresioneaza in acest sezon, fiind in a doua jumatatea a clasamentului, pe locul 14, neavand emotii in privinta retrogradarii.

Crystal Palace a castigat ultimele doua dueluri disputate in fata propriilor fani. S-a impus cu 5-2 in fata celor de la West Ham, apoi a invins-o pe Newcastle United cu scorul de 2-0.

In runda precedenta, gruparea londoneza a evoluat in deplasare, pe terenul lui Fulham. Jeffrey Schlupp a egalat pe final, dupa ce gazdele deschisesera scorul prin Rodrigo Muniz.

La echipa lui Oliver Glasner, vor lipsi la acest meci Check Doukoure, Rob Holding, Sam Johnstone, Jefferson Lerma si Matheus Franca, accidentati, in timp ce Marc Guehi e incert.

Manchester United

„Diavolii rosii” sunt in prezent pe treapta a opta a clasamentului din Premier League, cu 54 de puncte adunate de-a lungul celor 34 de partide, fiind la nu mai putin de 14 puncte de locul al patrulea.

Ultima deplasare din campionat pentru Manchester United s-a incheiat cu un rezultat de egalitate. Oaspetii au scos un 2-2 pe terenul lui Bournemouth. Cu acelasi scor s-a incheiat si derby-ul impotriva lui Liverpool.

In ultima etapa, elevii lui Erik ten Hag au jucat pe teren propriu cu Burnley. Antony a deschis scorul, insa trupa de pe „Old Trafford” s-a vazut egalata din penalty, in minutul 87.

Tyrell Malacia, Luke Shaw, Raphael Varane, Lisandro Martinez, Jonny Evans, Willy Kambwalla, Victor Lindelof, Anthony Martial si Scott McTominay sunt indisponibili pentru aceasta deplasare.

Echipe probabile

Crystal Palace

Football Field
Henderson
Clyne
Andersen
Richards
Munoz
Hughes
Wharton
Mitchell
Olise
Ayew
Mateta

Manchester United

Football Field
Onana
Wan-Bissaka
Maguire
Jackson
Dalot
Antony
Casemiro
Eriksen
Mainoo
Garnacho
Hojlund

Istoric confruntări directe

Cele doua formatii s-au intalnit de 29 de ori in Premier League. Manchester United a reusit sa se impuna in 19 randuri, Crystal Palace a bifat doar patru succese, iar alte sase partide s-au incheiat la egalitate. In tur, pe „Old Trafford”, oaspetii s-au impus cu 0-1.

Crystal Palace - Manchester United ponturi pariuri

Tipster: AndreiAdi
Procentaj: 53.8% win
Câștigate: 14/26
Unități: 37
Crystal Palace - Manchester United
Argument Pronostic
Odata cu sosirea lui Oliver Glasner pe banca lui Crystal Palace, echipa londoneza a devenit una dintre cele mai in forma din Premier League, gruparea de pe "Selhurst Park" avand patru meciuri consecutive fara esec, cu trei victorii si o remiza.

Sansele de calificare in UEFA Champions League sunt acum nule pentru Manchester United, iar viitorul lui Erik ten Hag este sub semnul intrebarii. Managerul olandez a fost criticat din toate partile, dar a reusit sa califice echipa in finala FA Cup, motiv pentru care nu a fost inca demis.

In opinia mea, sunt sanse mari sa vedem un meci spectaculos si cu multe reusite pe "Selhurst Park". "Diavolii rosii" au nevoie de un rezultat pozitiv daca vor sa ramana in lupta pentru un loc de cupe europene, iar Palace doreste sa isi continue seria pozitiva.

Astfel, cu ajutorul functiei Bet Builder de la agentia de pariuri online Betano vom miza pe varianta "Ambele echipe inscriu & peste 7.5 cornere & peste 2.5 cartonase in meci".
Pronostic: 
Ambele echipe inscriu & peste 7.5 cornere & peste 2.5 cartonase in meci
Cota: 
2.00

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *