Dinamo – Universitatea Craiova ponturi pariuri 18.10.2020

Arena Nationala va gazdui duminica seara de la ora 21.30 partida dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova. Cainii rosii ocupa locul 14 in clasament, in timp ce oltenii conduc in Liga 1 cu maximul de puncte. Ma astept la o partida echilibrata, din acest motiv recomand un pont de siguranta cu o cota de 1.70.

Dinamo - Universitatea Craiova ponturi pariuri 18102020

Dinamo Bucuresti.

Cainii rosii ocupa locul 14 in Liga 1 cu 5 puncte castigate dupa primele 6 runde, mult prea putin tinand cont de pretentiile sale si ale infocatilor sai suporteri.

A castigat un singur meci, 3-1 in deplasarea de la Gaz Metan Medias, in  rest a remizat cu Hermannstadt si Botosani pe teren propriu, recunoscundu-se infranta in fata celor de la UTA Arad, FCSB si Chindia Targoviste.

Ultimul succes al dinamovistilor pe teren propriu dateaza din 16 februarie cand o invingea scor 2-1 pe FCSB, de altfel nu are decat doua victorii anul acesta acasa, in cealalalta a trecut de Astra Giurgiu, 5 infrangeri si 4 remize fiind celelalte rezultate obtinute.

Universitatea Craiova.

Vine cu un moral foarte bun pe Arena Nationala prin prisma rezultatelor obtinute, este liderul campionatului cu 6 victorii din tot atatea meciuri jucate.

Increderea oltenilor a fost insa zdruncinata de absenta lui Elvir Koljic, accidentat de Mihalache in partida cu Poli Iasi, moldoveanul avand o intrare criminala la varful bosniac.

Ghinioanele se tin insa lant, saptamana aceasta Stefan Vladoiu si George Cimpanu, proaspat reveniti de la nationala U21 au fost testati pozitiv cu Covid 19.

In aceste conditii Ivan Mamut va titular in atac, in banda dreapta pot evolua Vatajelu sau Alexandru Balasa, iar pentru regula jucatori sub 21 de ani se impune titularizarea lui Screciu si Stefan Bairam.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Dinamo (4-4-2): Meljias – Radu, Grogore, Puljic, Sorescu – Anton, Gol – Borja, Magureanu, Camara – Nemec.

Universitatea Craiova (4-2-3-1):  Pigliacelli –  Vatajelu, Balasa, Constantin, Bancu – Nistor, Screciu, Cicaldau – Mamut, Mihaila, Bairam. 

Vezi toate cotele pentru Dinamo – Universitatea Craiova !

Absenti.

  • Dinamo: Lopez Blanco, Alexandru Rauta – suspendati.
  • Universitatea Craiova: Stefan Vladoiu, George Cimpanu – infectati Covid 19; Elvir Koljic – accidentat.

Istoric Confruntari Directe.

  • Universitatea Craiova a castigat 4 din ultimele 5 infruntari directe, de asemenea oltenii au pierdut doar 3 partide din ultimele 7 jucate impotriva lui Dinamo pe terenul acesteia.

Ponturi Romania Liga 1: Chindia – Gaz Metan: cota 1.55

Ponturi pariuri Dinamo – Universitatea Craiova – Lily84.

Cainii rosii sunt in reconstructie, au sosit foarte multi jucatori noi in ultima luna la echipa din Stefan cel Mare iar asta nu are cum sa nu afecteze randamentul pe terenul de joc.

Universitatea Craiova in schimb are acelasi lot din sezonul trecut, exceptie Valentin Mihaila transferat la Parma, insa a adus fotbalisti de buna calitate in loc.

Oltenii au un moral bun, practica un joc combinativ, tes bine pasele la mijlocul terenului, omogenitatea isi spune cuvantul fara doar si poate.

Nu o vad pe Dinamo sa se se impuna in acest meci, are dese pierderi de ritm pe durata unei partide, iar asta o va costa in fata unui adversar bine organizat si care stie ce are de facut.

Pronostic Dinamo – Universitatea Craiova :  Universitatea Craiova sansa dubla X2- 1.70