Everton – Brighton ponturi pariuri 02.01.2022

everton brighton ponturi pariuri

Goodison Park din Liverpool va gazdui duminica de la ora 16.00 partida de fotbal dintre Everton si Brighton&Hove Albion. Cele doua formatii se vor infrunta in cadrul etapei a 21-a din Anglia Premier League.

everton brighton ponturi pariuri

Everton

Ocupa locul 15 in campionatul englez dupa 17 etape jucate cu 19 puncte, cele mai putine din istoria sa pana acum, de evitat pe biletul zilei fotbal un pronostic pe victoria sa.

Echipa pregatita de Rafa Benitez a castigat un singur joc in campionatul englez din ultimele 11 disputate, cel mai slab parcurs din lunile octombrie, noiembrie si decembrie din istoria clubului, dar are si 3 restante, poate imbunatati aceasta statistica.

Vine dupa o remiza 1-1 pe Stamford Bridge contra lui Chelsea, un meci insa in care a avut doar 20% posesie a balonului, dar a smuls un punct gratie reusitei lui Jarrad Branthwaite.

Pentru acest joc va reveni golgheterul Dominic Calvert-Lewin, absent inca din luna august, acesta a marcat in 3 din ultimele sale 4 jocuri contra lui Brighton.

Brighton

Sta ceva mai bine in clasament decat adversara sa, are 24 de puncte dupa 18 partide, destul de departe atat de zona retrogradarii cat si de cea a cupelor europene.

Albion vine dupa o remiza tot pe Stamford Bridge contra lui Chelsea, fiind inregistrat acelasi scor 1-1, dar spre deosebire de Everton a avut 52% posesie a balonului.

Pescarusii au un parcurs foarte bun in deplasare unde au pierdut un singur joc, pe terenul lui Aston Villa, 6 remize si doua victorii fiind celelalte rezultate inregistrate.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Everton (4-3-3): Pickford – Coleman, Branthwaite, Keane, Godfrey – Allan, Doucoure, Gomes – Gray, Calvert-Lewin, Gordon.

Brighton (4-2-3-1): Sanchez – Lamptey, Veltman, Burn, Cucurella – Bissouma, Mwepu – Mac Allister, Lallana, March – Maupay.

Vezi aici toate cotele pentru Everton – Brighton!

Absenti.

Everton: Salomon Rondon, Richarlison, Andros Townsend,  Yerry Mina – accidentati; Tom Davis – incert.

Brighton: Leandro Trossard, Lewis Dunk, Jeremy Sarmiento, Jurgen Locadia – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Everton nu a pierdut precedentele 4 partide directe contra lui Brighton, caramelele au 3 victorii si o remiza contabilizate in acest interval.

Ponturi pariuri Everton – Brighton – Lily84.

Everton nu isi mai permite sa rateze inca o victorie pe teren propriu, are deja cel mai mic numar de puncte din istoria sa pana de Boxing Day.

Dar nu va avea un meci usor contra unei formatii care a pierdut un singur joc in deplasare sezonul actual, Brighton a marcat in ultimele 3 infruntari de afara.

Ma astept la un joc deschis pe Goodison Park, gazdelor le revine principalul om de gol, iar pescarusii sunt o formatie careia ii place sa joace fotbal, nu tine sa se cantoneze in defensiva.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri inline Get's Bet.. Afla din articolul Cod bonus Get's Bet cum poti lua bonusul maxim de aici.

Pronostic Everton – Brighton: Ambele echipe inscriu & peste 2.5 goluri marcate in meci cota 2.75