Freiburg – Lens ponturi pariuri 22.02.2024

freiburg lens ponturi pariuri

Freiburg incearca sa ajunga in optimile de finala Europa League, dar o asteapta un meci extrem de greu in compania vicecampioanei Frantei Lens. Cele doua formatii se infrunta joi seara de la ora 19.45 pe Stadionul Europa-Park.

ore
minute
secunde

Freiburg

Nu a avut mari probleme in a obtine calificarea din grupa chiar daca a terminat pe locul secund la 3 lungimi de West Ham, a avut 5 puncte peste Olympiakos Pireu clasata a 3-a.

 

Din 6 meciuri jucate in 2024 a reusit o singura victorie, un 3-2 impotrivalui Hoffenheim, in ultima etapa de campionat a remizat 3-3 cu Eintracht Frankfurt, fiind al 4-lea meci de campionat consecutiv in care incaseaza 3 goluri.

 

Nici bilantul pe Europa-Park nu este unul foarte grozav, doar doua victorii in precedentele 10 jocuri sustinute, 3 remize si 5 infrangeri, o medie de 1.9 goluri incasate.

 

Matthias Ginter, Daniel-Kofi Kyereh, Max Rosenfelder, Daniel Kofi Kyereh, Kenneth Schmidt si  Philipp Lienhart sunt accidentati.

Lens

Francezii au un start de an 2024 destul bun in comparatie cu adversarii lor, dupa o eliminare din Cupa Frantei si o infrangere cu PSG, au urmat 3 victorii si doua remize.

 

Astfel dupa un start extrem de dificil de campionat in prezent se afla pe locul 6, dar la doar 3 puncte de Nice sflata pe pozitia a 6-a, daca va mentine ritmul poate spera la o noua participare in Champions League stagiunea viitoare.

 

Nu s-a descurcat deloc rau in Champions League terminand pe locul 3 dupa ce a cumulat 8 puncte, unul in minus fata de PSV aflata pe doi, Racing a pierdut doar doua jocuri, ambele in deplasare cu PSV si Arsenal.

 

 

Lens are un bilant destul de bun in ultimele 10 deplasari bifand 5 victorii, 3 remize si doar doua esecuri, 1.2 goluri marcate si 0.8 primite, obtinand in medie 4.3 cornere pe acest interval.

 

 

Revine dupa suspendare fundasul Facundo Mediana, iar Elye Wahi, Florian Sotoca, Jonathan Gradit, Ruben Aguilar si Neil El Aynaoui revin in primul 11 dupa ce au fost rezerve cu Reims.

Echipe probabile

Freiburg

Football Field
Atubolu
Kubler
Keitel
Gulde
Makengo
Hofler
Eggestein
Rohl
Doan
Holer
Sallai

Lens

Football Field
Samba
Gradit
Danso
Medina
Aguilar
Diouf
El Aynaoui
Frankowski
Sotoca
Wahi
Pereira da Costa

Istoric confruntări directe

Partida tur terminata la egalitate, 0-0, este singura infruntare directe consemnata intre cele doua formatii pana acum.

Freiburg - Lens ponturi pariuri

Freiburg - Lens
Argument Pronostic
Una dintre cele mai echilibrate partide a mansei retur a 16-imilor Europa League are loc pe Stadionul Europa-Park, doua formatii apropiate valoric care lupta de la egal la egal pentru calificare.

In ciuda remizei albe, jocul tur a fost unul destul de spectaculos cu 13 suturi trimise pe spatiul portii si peste 30 de oportunitati create de cele doua formatii prin care puteau marca.

Lens evolueaza de regula ofensiv, este o formatie careia ii place sa controloze jocul, sa fie cea care isi pune in dificultate adversara, in plus stie ca un gol marcat joi seara ii ofera mari sanse de calificare.

Freiburg la randul sau este o trupa redutabila in fata propriilor suporteri, dar in prezent nu traverseaza o perioada prea grozva, 5 infrangeri, 3 egaluri si doar doua victorii in ultimele 7 partide de acasa, in 7 dintre acestea incasand minim doua goluri.
Pronostic: 
Ambele echipe inscriu
Cota: 
1.75

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *