Croația – România Ponturi Handbal 16.01.2024

ponturi pariuri handbal croatia romania

România întâlnește Croația în ultima partidă din grupa preliminară, iar mai jos v-am pregătit un pont.

ore
minute
secunde

Oprina10 e în formă!

3 din ultimele 5 ponturi au fost câștigate!

Vezi mai jos pronosticul lui!

Croația

Croația își poate decide singură destinul, iar o victorie îi asigură locul pe primul loc.

 

În funcție de rezultatul meciului Spania – Austria, Croația se va califica cu două puncte dacă Spania câștigă, sau cu un punct dacă Austria câștigă sau remizează.

 

Prima partidă a Croației la acest campionat european a fost o surpriză, cu o victorie zdrobitoare împotriva Spaniei, scor 39-29.

 

A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale echipei în ultimii ani, cu o apărare puternică și un atac de neoprit. În cel de-al doilea joc, au remizat cu Austria, iar accederea în turul următor a fost amânată.

 

Ultimul meci a adus și o veste neplăcută, cu accidentarea lui Ivan Martinović.

 

Onorabil este faptul că 11 din cei 19 jucători deplasați de antrenorul Goran Perkovac la Mannheim activează în Liga Campionilor.

 

Mario Sostacic este golgheterul croaților cu 14 reușite în primele 2 partide.

România

Echipa de handbal masculin a României încheie participarea la Campionatul European cu meciul următor, indiferent de rezultat.

 

Cu înfrângeri în fața Austriei și Spaniei, jucătorii antrenați de Xavier Pascual au avut momente bune, dar calitatea individuală adversarilor a făcut diferența.

 

Cu toate acestea, tricolorii doresc să-și încheie parcursul cu demnitate și să creeze probleme Croației.

 

Accidentat rănit în primul meci, Nicu Negru este incert, lăsând postul de extremă stângă vulnerabil.

 

Demis Grigoraș conduce în topul marcatorilor echipei, având 8 goluri, iar Ionuț Nistor și Andrei Buzle au o medie de cel puțin trei goluri.

Istoric confruntari directe

Ultimele meciuri directe au avut loc în 2010-2011. În calificările pentru Euro 2012, Croația a învins tur-retur România cu 34-22 (acasă) și 30-25 (deplasare).

 

Între cele două meciuri, cele două reprezentative au fost adversare și la Campionatul Mondial din 2011. Croații s-au impus și atunci cu 27-21.

Croația - România ponturi pariuri

Tipster: Oprina10
Procentaj: 33.3% win
Câștigate: 1/3
Unități: -130
Croația - România (Preliminarii EURO)
Argument Pronostic
Croații nu au niciun stimul pentru a exercita presiune și este probabil să acorde mai mult timp jucătorilor cu mai puțină experiență. Totodată, România își propune să obțină un rezultat cât mai favorabil în cadrul turneului. Zvonimir Srna este un inter stânga de 25 de ani, acesta evoluează la RK Zagreb, fiind o optiune bună în locul titularului Lucin. Srna a marcat de 3 ori contra Spaniei și cred că va marca cel puțin 3 goluri contra României, ținând cont că acesta va primi mai multe minute pe parchet. Cotă 1.87 pentru acest pronostic.


Pronostic: 
Cota: 
1.87

Tot azi se mai joacă:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *